Teknoseyir de büyük değişiklik

berinark

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Konunun açılmadığını görünce şaşırdım çünkü bazı forum sitelerinde tt olmuş.

[video=youtube;cHnE5R-RNZA]http://www.youtube.com/watch?v=cHnE5R-RNZA[/video]

Bazılarımızın severek takip ettiği "teknoseyir" bazı sıkıntılarından dolayı ücretli abonelik sistemine geçmeye karar vermiş. Ben şahsen kendilerine hak veriyorum ve destekleyeceğim. Çünkü muhabbet ortamında çektikleri inceleme videolarını beğeniyorum ve neredeyse hiçbirini kaçırmıyorum. Ancak uygulamak istedikleri sistem yurtdışında uygulanıyor olsada Türkiyeye epey yabancı. Sonucu hep birlikte göreceğiz, umarım başarılı olurlar.

Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?

Mümkünse fanboyluk yapmayalım.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Haklılar ama söz konusu "ücret" olunca bizim milletin huyu ortada :P

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Levent abinin videolarına bayılıyorum ama paralı üye olmam siteye:)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Youtube engeli en çok bu siteyi vurdu. Yazık olur kapanırsa

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Site kapanmıyor zaten videoda ne olacağı açıklanmış.

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Levent abiyi aşırı seviyorum fakat dedikleri sistem tutmaz kendileride farkında...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Enterasan bir takipçi kitlesi var oranın uygulayacakları modelin tutma ihtimali yüksek. Ayrıca videodan anladığım tutmazsa kepenkleri kapatıyoruz falanda değil.. Bakalım neler yapacaklar.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
incelemelerini beğeniyorum ama samimiyetlerine inanmıyorum. önce kapatıyoruz , artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, daha fazlasını yapamıyoruz dediler. sonra siz plus üyelik alırsanız kapatmayabiliriz dediler. yani bütün mesele youtube'un geçici olarak kapatılması mı? youtube kanallara izlenmeyle orantılı para vermediği dönem nasıl ayakta kaldılar? bence teknoseyir ekibi iki işi bir arada yapmaktan bıktı (pazarlama ve editörlük). tüm bunların yerine pazarlama ekibi kurmuş olsalardı, ekibe şu istediğimiz cihazları elde etmek için elinizden geleni yapacaksınız, şirkete düzenli kazanç sağlayan reklamlar bulacaksınız, bunun karşılığında maaşlarınızı alacaksınız denilse işler daha farklı olabilirdi.

insanların sanal ortama kattığı güzelliklerin (legal oyun,uygulama, müzik vs) karşılığını alması gerektiğini düşünen biri olarak internetten bir inceleme videosu izlemek için herhangi bir ücret ödemeyi düşünmüyorum. daha amatör kişilerin videoları bu yüzden ön plana çıkabilir. bahtları açık olsun..

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Teknoloji dergisine para verenler varsa bu sistemede para harcayacaklarda vardır. Videoları izlerken bizim salonda muhabbet ediyoruz gibi hissediyorum:DÜcrete bağlı olarak bende üye olmayı planlıyorum :D

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Zaten anket yapmışlardı paralı üyleik olursa ne yaparsınız diye diğer yandan inceleme ortamı güzel ama genellikle tek düze ve sıkıyor ikili incelemenin de bir mânası kalmıyor bence

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Tolga Cem abi orda olsa hic dusunmeden para verip uye olurdum ve inceleme videolarini izlerdim :D

TK1071

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlısı olsun. Ülkemizin artık teknoloji alanında güçlü firmalara ihtiyacı var.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
ne para mı istiyosunuz? ben daha windows'a para vermedim sana mı vericem? diyenler çok...