Teknoseyir.com

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Yaklaşık 1 ay önce SDN sayesinde tanıştığım ve gerçekten tavsiye ettiğim bir site. Haftanın 5 günü video yayınlanıyor. Otomobilden elektronik eşyalara bilgisayarlara, tabletlere, oyunlara kadar her türlü video inceleme bulabilirsiniz. Tabi bu incelemeler bildiğimiz tarzda değil. Karşılıklı sohbet tarzında 10'ar dakikalık sıkmayan eğlenceli incelemeler. Kotasız arkadaşlara tavsiyemdir :)

2hvjb.png

www.teknoseyir.com

Ayrıca hemen hemen aynı kadroya sahip başka bir site olan bascek.com da fotoğrafçılık ile uğraşan yada ilgisi olan arkadaşlara tavsiyemdir. Gerçekten çoğu yerde bulamayacağınız bilgiler öğrenebiliyorsunuz.

2hvhr.png

www.bascek.com

Sorun destek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Açıldığı günden beri takip ettiğim muhteşem site. Türkiyede bu tür işler görmek çok ama çok güzel. Bizde kullanıcılar olarak elimizden gelen desteği vermeliyiz.

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Güzel siteymiş bir üye daha kazandı :)

MolvadaGama

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bir düzeltme yaparak, yorum yapmak istiyorum. Konuyu açan arkadaşımın son kelimesinde bir düzeltme yapmak istiyorum. (Kotasız arkadaşlara tavsiyemdir) demiş ama, teknoseyir'in asıl amacı kotalı arkadaşlara yönelik yapılmasıdır. Haftaiçi videolar hafta sonuda potcast ile de haftayı toparlıyorlar. 10 dakikalık çay molasında, çayın yanına kek gibi güzel bir projedir. Tüm arkadaşlara tavsiye ederim. İyi seyirler dilerim...

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Bir düzeltme yaparak, yorum yapmak istiyorum. Konuyu açan arkadaşımın son kelimesinde bir düzeltme yapmak istiyorum. (Kotasız arkadaşlara tavsiyemdir) demiş ama, teknoseyir'in asıl amacı kotalı arkadaşlara yönelik yapılmasıdır. Haftaiçi videolar hafta sonuda potcast ile de haftayı toparlıyorlar. 10 dakikalık çay molasında, çayın yanına kek gibi güzel bir projedir. Tüm arkadaşlara tavsiye ederim. İyi seyirler dilerim...
O konuda haklısın fakat videoları HD çözünürlükte olduğu için her ne kadar 10 dakika da olsa yine kotayı sömürür diye düşünüyorum :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
sonuna kdar katılıyorum , bir telefon incelemesine 30dk ayıran tek site.

Beo

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Site çok hoşuma gitti.

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Youtubedan düşük çözünürlükte izleyebilirsiniz. :)

Bence sitesinden izlemek daha iyi olur çünkü youtube'dan izlemek emeği geçen arkadaşlara bir yarar sağlamayacaktır. Site üzerinden izlenirse site rank'ı artar :)

nicknametr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
benimde çok sevdiğim bir site. gerçekten çok kaiteli iş yapıyorlar..

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
güzel siteymiş sağolasın.. :)

sesu12

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Daha önce gördüğüm ve ismini unuttuğum bir siteydi. Tekrar görmek sevindirdi .

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
teknoseyir ve bascek kaliteli sitelerdir. video altlarına soru ve görüş bıraktığınızda kısa sürede dönerler. herhangi bir firmayla organik bağı olmadığından da artılarını ve eksilerini çok tarafsız ifade edeerler. birkaç ekipmanımı onlar sayesinde almıştım.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
sürekli takip ettiğim bir site. videoları da kota dostu sayılır. kalitesine göre boyutu düşüktür. zaten türkiyede video işini en kaliteli yapan site teknoseyir. bununla ilgili bir video da yayınlamışlardı:

[video=youtube_share;jkMLH5Qevck]http://youtu.be/jkMLH5Qevck[/video]

sitenin en güzel yanı biryerlere bağlı kalmadan, muhabbet ederek işlerini yapmaları. sırf sohbetlerini dinlemek için bile videolar izlenir. özellikle levent pekcanın sohbetine doyum olmaz. :)

geçen ay bir ara günde 3 video vermeye başlamışlardı. şimdi tekrar teke düştüler. umarım en kısa zamanda eski formlarına dönerler.

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
sürekli takip ettiğim bir site. videoları da kota dostu sayılır. kalitesine göre boyutu düşüktür. zaten türkiyede video işini en kaliteli yapan site teknoseyir. bununla ilgili bir video da yayınlamışlardı:

[video=youtube_share;jkMLH5Qevck]http://youtu.be/jkMLH5Qevck[/video]

sitenin en güzel yanı biryerlere bağlı kalmadan, muhabbet ederek işlerini yapmaları. sırf sohbetlerini dinlemek için bile videolar izlenir. özellikle levent pekcanın sohbetine doyum olmaz. :)

geçen ay bir ara günde 3 video vermeye başlamışlardı. şimdi tekrar teke düştüler. umarım en kısa zamanda eski formlarına dönerler.

Levent abiyle tozlu raflar çok eğlenceli oluyor :)

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bende ilave etmek istiyorum:günümüzde SSD ler artık yaygınlaşıyor...
ssd alacak arkadaşların özellikle izlemesini tavsiye ediyorum..ssdler hakkında çoğu bilgileri ordan aldım..gıyaben kendilerine teşekkür ediyorum....

virüslü

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teknoseyir'in canlı yayını 22:45 de başlıyor. İzlemek isteyenlere duyrulur :D