S
SDN Anonim 645270
SDN Okuru
Yoksa başkasından al. Akraba olur misal.Arkadaşım kartta o kadar para yok, anla işte
Yoksa başkasından al. Akraba olur misal.Arkadaşım kartta o kadar para yok, anla işte
Ben değil. HB 3000 tl alsa ne almasa ne. Alsa kendine zararı olur.Koskoca hepsiburadannın bizim 3000TL mizi alıp dolandıracağını mı düşünüyorsun
Kendim telefon tablet bilgisayar kulaklık her şeyimi internetten aldım hiç sorun yaşamadım. Sadece klavyede bir tuş kırıktı(büyük ihtimal teşhir ürün gelmişti) , satıcı Hepsiburada olmamasına rağmen kendi ürünleriymiş gibi yardımcı oldular.Ben değil. HB 3000 tl alsa ne almasa ne. Alsa kendine zararı olur.
Ben değil ailem güvenemiyor. ( Bir de 3000 olsa tamam.
Evet hepsiburada bu konuda çok başarılı. Bisiklet taşıma aparatı almıştım kullandığım anda direkt bozulmuştu kullanılmaz haldeyken bile iade aldılar.Kendim telefon tablet bilgisayar kulaklık her şeyimi internetten aldım hiç sorun yaşamadım. Sadece klavyede bir tuş kırıktı(büyük ihtimal teşhir ürün gelmişti) , satıcı Hepsiburada olmamasına rağmen kendi ürünleriymiş gibi yardımcı oldular.
Bu konuda satıcıların güvenilirlikleri epey önemli.Evet hepsiburada bu konuda çok başarılı. Bisiklet taşıma aparatı almıştım kullandığım anda direkt bozulmuştu kullanılmaz haldeyken bile iade aldılar.
Ben de isterdim almak internetten ama ailem güvenmiyor. Pahalı alışverişlerde.
Geçen trendyoldan öğretmene hediye aldık hâlâ gitmedi 24 kasımdan belli.
Trendyol zaten önermiyorum bende. Çok kişi şikayetçi.Evet hepsiburada bu konuda çok başarılı. Bisiklet taşıma aparatı almıştım kullandığım anda direkt bozulmuştu kullanılmaz haldeyken bile iade aldılar.
Ben de isterdim almak internetten ama ailem güvenmiyor. Pahalı alışverişlerde.
Geçen trendyoldan öğretmene hediye aldık hâlâ gitmedi 24 kasımdan belli.
Evet ben de elite hesaptan sipariş verdim bir de. Şimdi son teslimat tarihi geçti bir daha arayacağım.Trendyol zaten önermiyorum bende. Çok kişi şikayetçi.
Al gitsin.Eveet, saat 8 oldu AVM'ler kapandı fiyat da 150 TL düştü ?. 2999 TL'den 2849 TL'ye...Ekli dosyayı görüntüle 128048
Sıkıntı bu intten alamıyorumAl gitsin.
O zaman 150 tl ye kıyıp mağazadan alacaksın.Sıkıntı bu intten alamıyorum
Cuma gününü bekliyorum. Hafta sonu indirinleri vs. cuma başlar diye.O zaman 150 tl ye kıyıp mağazadan alacaksın.
Hiçbir şey olmaz ama bekleyin.Cuma gününü bekliyorum. Hafta sonu indirinleri vs. cuma başlar diye.
Bi videoyu izler misin? Videoyu çekmeye 8.59'da başlıyorum saat 9.00'da sonuçteknosadan almayın. Media markt ve Vatan'a bakın
media markt'tan veya vatan'dan al. mağazası vardır yakındaBi videoyu izler misin? Videoyu çekmeye 8.59'da başlıyorum saat 9.00'da sonuç
Var, ancak oralarda da 2999 TL ama en azından %6 indirim yazmamışlarmedia markt'tan veya vatan'dan al. mağazası vardır yakında
150 TL de az para değil ha... Bunun için sızlanırım, seni bilmem de.150 lira için sızlanmaya gerek yok.
İnternet ten almayacaksın madem git mağazadan al uzatmaya gerek yok.
tabii kide sızlanılır. başka mağazalara bak. git istersen bimden al ama teknosadan alma150 TL de az para değil ha... Bunun için sızlanırım, seni bilmem de.
Dedik sana ya internet ya da indirimleri kovala150 TL de az para değil ha... Bunun için sızlanırım, seni bilmem de.
Konuyu hortlattın daha da uzayacak artık.Bu konu niye bu kadar uzamış -__-