Teknosada Skandal Olay

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Sizin dükkan Teknaso mu? :mrgreen:
Benzer üç olay biliyorum. Birinde fazladan bir dizüstü geldi. Diğerinde giden gelmedi. Bir başkasında serviste ürün bulunamıyordu. Meğer ürün raftaymış ancak yanlış barkod yapıştırılmış.
Aslına bakarsan uzaktan yakından alakası yok teknosayla . Technogate dükkan ismi. Ama insanlar karıştırıyorlar işte :D

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
TeknoSA'ya iyi kalaylandı :D

Hiç değil millet içindekileri döktü :D

Arkadaşta olaya vesile oldu kendisini tebrik ediyoruz
clap2.gif

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Ne güzel heyecanla okuyordum
1. sayfayda maç Teknosa 0-1 kadirdemir
2. sayfada maç 1-1 oldu
maçın sonunda yine teknosa 2-1 aldı bence maçı

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
(4 kere söylediğim) Dell Service Tag : C3NCHR1

(3 kere söylediğim) Express Service Code : 26342000605

Dell Teknik servisi bunun kayıtlı olmadığını söyledi.

vermiş olduğun kod doğru (Dell Service Tag : C3NCHR1) bu numaradan bulamazlarsa baskada bulamazlar

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Beyler teknosanın bu tarz konularına alıştım artık bende. Arkadaşım samsung 3d tv almıştı üzerinde kontrol edilmiştir ibaresi yoktu kurulum yapacağı sırada panelinde bir bozukluk vardı. Sonra neyse aradı değiştirdi gelen üründe arızalı çıktı en sonunda televizyonu iade ederek parasını almak istedi ama hediye çeki falan verelim demişler. O da tüketici haklarına bile şikayet ederim diye tehdit ederim demiş bir şekilde parayı iade etmişler. Sonra gidiyor başka bir mağazadan alıyor yine aynı ürün ve sapasağlam. Artı kontol edilmiştir etiketi de var açmadan önce bas bas buradayım dercesine. :)

Hedgehog!

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşım birde ürünün BIOS'una girip, oradan da Service Tag'ını kontrol edebilir misin?

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
aradaki mesajlarıda okumak lazım aslında :)

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Adamların günahını aldınız :) Pahalıdır kıldır tüydür diyebilirsiniz ama kaçakçılık yapacak kadar değil.

Nick Rey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Pek böyle bişey olacağını sanmıyorum .

kadirdemir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
vermiş olduğun kod doğru (Dell Service Tag : C3NCHR1) bu numaradan bulamazlarsa baskada bulamazlar

biz kaydını yaptırdık şimdi dell de kayıtlı oldu. Biz ilk Dell i aradık orda ki teknik eleman size çakma ürün satmışlar dedi bizde şok olduk :D.

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
biz kaydını yaptırdık şimdi dell de kayıtlı oldu. Biz ilk Dell i aradık orda ki teknik eleman size çakma ürün satmışlar dedi bizde şok olduk :D.

Sorun çözüldüyse sıkıntı yok o zaman o elemanı ara işlemi nasıl olduğunu nasıl yaptığını söyle onunda bilgisi olsun madem bilmiyor boş konuşmasın insanlarıda yanlış yönlendirmesin:D

ismo08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu arada teknosadan ps2 aldık orjinaldi ama orjinal oyunları açmada zorlanıyordu. Bunu teknosaya söyledik teknosanın bize sölediği şu oldu mavi etiket yırtılmış iade yada değişim yapamayız. Tanıdığım başka bir ps2 teknik servislne sorduğumuzda kafa motoru diye bi araçta problem olmasından kaynaklanıyor dedi. Anlıcağınız problemli cihaz elde patladı :(

--- Mesaj Güncellendi ---

Bu arada teknosadan ps2 aldık orjinaldi ama orjinal oyunları açmada zorlanıyordu. Bunu teknosaya söyledik teknosanın bize sölediği şu oldu mavi etiket yırtılmış iade yada değişim yapamayız dedi. Tanıdığım başka bir ps2 teknik servislne sorduğumuzda kafa motoru diye bi araçta problem olmasından kaynaklanıyor dedi. Anlıcağınız problemli cihaz elde patladı :(

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kimi yorumlar haklı, çalışan çok magazada ama aktif bilgili olanı az. Teknosanın tek iyi yanı ne alırsam alim ürünün servisi ister şehir içi ister şehirdışı olsun, servise yollanması için Teknosa'nın üzerine atıyorum onlar yolluyor servise.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
faturası yoksa onuda yapamıyorlar :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Teknosa'dan Bu Saaten Sonra 1.000 Tl'ye Alcağım Telefonu Gider Bimeks'den Vatan'dan 200 Tl 300 Tl Daha Fazla Verir Oradan Alırım

Teknosadan 2400 tl ye laptop aldım ayn zamanda 3.000 tl televizyon aldım
2'side bozuk cıktı
televizyonu neyse ilk 3 gün içinde değiştirebiliyormuşuz değiştirdim
laptop 1 ay sonra kendini gösterdi değişemedim laptop servise git gel hurda oldu

Nalet Olsun..