Teknosada Skandal Olay

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
o satıcıyı bulup alnından öpmek lazım. USB 3.0 vs birşeyden bahsetmesi abes olurdu. Teknik terimleri duyan çoğu bilgisiz kullanıcı ürün almadan kaçıyor.

arkadasim saticinin ne demesini bekliyorsunuz? aradski fiyat farki usb3.0 usb2.0 dan kaynakliysa satici nasil bir aciklama yapsin?? elbette bu daha hizli der... teorik olarak dogrumu? evet. ohalde sorun yok

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
arkadasim saticinin ne demesini bekliyorsunuz? aradski fiyat farki usb3.0 usb2.0 dan kaynakliysa satici nasil bir aciklama yapsin?? elbette bu daha hizli der... teorik olarak dogrumu? evet. ohalde sorun yok

ya hu kadının usb 2.0-3.0 teknolojisinin ne olduğundan zerre haberi olmadığı belliydi. satıcının demesi lazımdı ki eğer bilgisayrınızda usb 3.0 girişi varsa bununla hızlı aktarım elde edersiniz, yoksa hiç bir fark elde edemezsiniz.

müşteri bu kondaki cehaleti yüzünden kazıklanmış, oh olsun diyorsanız birşey demem.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
çok basit bu daha hızlı atar ama bilgisayarınızda bu özelliğin olması gerekir,yeni bilgisayarlarda var bu özellik diyebilir.bilgisayarın kaç yıllık olduğunu sorabilir

Burak.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorunun teknosadan kaynaklı olduğunu sanmıyorum çünkü ürün yurtdışıda olsa Seri no ve servis tag numaralarını girildiğinde hangi ülkede satılıyor ise sistem üzerinden çıkıyor. Yurtdışıda olsa sen teknosayı bilirsin sonuç olarak faturan var...

kadirdemir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
olay çözüldü yanlış arkadaşlar hata bizdenmiş :D:D:D:D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
YaLnış anons dağıLın :P

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Valla hiç şaşırmadım. Yalnız öyle bir şey olmaz diyen arkadaşlara bi olay anlatayım. Arızalı bi casper notebook geldi bize. Hddsi arızalıydı. Gönderdik. 15 gün sonra aradım servisi dizüstü vardı bizim noldu. Biz onu ayın ikisinde çıktık dedi. Yani ellerine ulaştıktan 2 gün sonra çıkmışlar. Bana ulaşmadı. Aradım nereye çıktınız ürünü. Yanlış adrese çıkmışlar. Bizim dükkan ismiyle teknosa karıştırılır buralarda. Gitmişler Teknosaya göndermişler. Adamlarda gitmiş satmış ürünü. Çizik ürün. İkinci el. Ulan nasıl sattınız dedim. Adam satmadık diyor. İspatlayın bulayım dedi. Kargo fişleri falan gösterdik. 3 ay sonra buldular dizüstünü.Gönderdiler. Dava açsak voleyi vururduk herhalde :)

kadirdemir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
pc benim değil arkadaş almıştı. pc de ilk başta çıkan ürünü dell 'e kaydetmek istiyor musun seçeneğini hayır yapmış. Dell teknik elemanı da bulamayınca bize çakma pc vermişler dedi. bizde ortalığı velveleye verdik. :D:D:D

DarkDance

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynen öyle dayamışlar sabancıya arkadalarını bişeyde yaptıkları yok ama halen daha millet alış veriş yapıyor bunuda anlamak zor.

iso8998

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teknosa'ya atılan çamurun izi ne olacak? :P

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Dua edin teknosa burayı okumasın hakkınızda dava açma hakkı var :)

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Teknosa personel geneli bilgisiz ve ilgisiz davranıyor.
Personel alımı yaparken inanmıyacaksınız ama matematik,fen soruları soruyorlar:D

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Teknosa personel geneli bilgisiz ve ilgisiz davranıyor.
Personel alımı yaparken inanmıyacaksınız ama matematik,fen soruları soruyorlar:D
Sadece teknosa da değil tüm memlekette var o sorun örneğin bankalarda işletme iktisat mezunundan çok fen edebiyat mezunu alıyor bilgisayar bilen adamı eleyip bilmeyen adamı alıyor üstüne bir de bilgisayar eğitimi veriyor
Çok anormal bi sistemimiz var o yüzden kimse de işini hakkıyla yapmıyor ve yerimizde debelenip duruyoruz

kadirdemir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence teknosa dua etsinde ona dava açma hakkı olanlar bu haklarını kullanmasın

BENCEDE. Bilemeyen adama bırakıyor kayıt işlemini. Dell de 1 yıl garanti veriyor.kayıt yaptırmazsak bu garantiden yararlanamıyoruz bu şekilde. sonra da ben davalık oluyorum. :D

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bir hukukcu olarak teknosa dava acma hakkı var fakat bizimde karşı dava açma hakkımız var 1.müşteriye yanlış bilgi vermek 2.müşteriyle kavga etmek 3.müşteriye bir şey sordugunda dövücek gibi bakıp bilmiyom yok demesi 4.teknosada saat 12 ile 1 arası magza calısanların yemeğe cıkıp sadece kasiyerlerin kalması 5.magzada calışanların arka tarafta aval aval dolanmaları 6.depoda var olan bir ürünün müşteriye yok diye kandırması suan yerımde kalkıp teknosa calısanını test etsem yazdıklarım hepsı ortaya cıkacaktır

kadirdemir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir hukukcu olarak teknosa dava acma hakkı var fakat bizimde karşı dava açma hakkımız var 1.müşteriye yanlış bilgi vermek 2.müşteriyle kavga etmek 3.müşteriye bir şey sordugunda dövücek gibi bakıp bilmiyom yok demesi 4.teknosada saat 12 ile 1 arası magza calısanların yemeğe cıkıp sadece kasiyerlerin kalması 5.magzada calışanların arka tarafta aval aval dolanmaları 6.depoda var olan bir ürünün müşteriye yok diye kandırması suan yerımde kalkıp teknosa calısanını test etsem yazdıklarım hepsı ortaya cıkacaktır

haklısın. Dell teknik servis elemanı bana aynen şunu dedi : "çakma ürün satmışlar". Ses kaydıda mevcut. hukuksa hukuk yani :D

Suicide Veil

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Uyuz oluyorum teknosa'ya.. Niye bu kadar popülerler anlamadım gitti..

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
ya hu kadının usb 2.0-3.0 teknolojisinin ne olduğundan zerre haberi olmadığı belliydi. satıcının demesi lazımdı ki eğer bilgisayrınızda usb 3.0 girişi varsa bununla hızlı aktarım elde edersiniz, yoksa hiç bir fark elde edemezsiniz.

müşteri bu kondaki cehaleti yüzünden kazıklanmış, oh olsun diyorsanız birşey demem.

evet belkide... bu eklemeleri yapmassa soylediginden kadin birsey anlamaz.

berinark

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benimde başıma şöyle bir olay geldi. Netbookların yeni yeni çıktığı dönemde arkadaşıma netbook arıyorduk. Teknosaya gittik, hiç etrafa bakmadan netbook varmı dedik. Adam güldü, burda gördükleriniz işte dedi. Ama o gösterdikleri notebooktu :) Onlar notebook ama dedim. Hani küçük olanlar varya onlardan arıyoruz dedim. Baska birini çağırdı, arkadaşlar küçük notebook arıyormus dedi :D. Neyse gelen adam üç dört model gösterdi. Donanımsal farklarını sordum. Altta yazan özelliklerini okudu resmen. Baktık olmayacak, çıktık. Dartye gidelim dedim. Ordaki görevli epey ilgilendi. Hatta 800 kusur liraya bir netbook vardı. Bize onda 15 dakka PES oynattı :)

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Fatura falan kesildiğini göre kaçak olamaz heralde.

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Biz de bilgisayar satıyoruz, adamlar bizim fiyatları onlarınki ile kıyaslıyorlar.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Valla hiç şaşırmadım. Yalnız öyle bir şey olmaz diyen arkadaşlara bi olay anlatayım. Arızalı bi casper notebook geldi bize. Hddsi arızalıydı. Gönderdik. 15 gün sonra aradım servisi dizüstü vardı bizim noldu. Biz onu ayın ikisinde çıktık dedi. Yani ellerine ulaştıktan 2 gün sonra çıkmışlar. Bana ulaşmadı. Aradım nereye çıktınız ürünü. Yanlış adrese çıkmışlar. Bizim dükkan ismiyle teknosa karıştırılır buralarda. Gitmişler Teknosaya göndermişler. Adamlarda gitmiş satmış ürünü. Çizik ürün. İkinci el. Ulan nasıl sattınız dedim. Adam satmadık diyor. İspatlayın bulayım dedi. Kargo fişleri falan gösterdik. 3 ay sonra buldular dizüstünü.Gönderdiler. Dava açsak voleyi vururduk herhalde :)
Sizin dükkan Teknaso mu? :mrgreen:
Benzer üç olay biliyorum. Birinde fazladan bir dizüstü geldi. Diğerinde giden gelmedi. Bir başkasında serviste ürün bulunamıyordu. Meğer ürün raftaymış ancak yanlış barkod yapıştırılmış.