Numaranızı taşıyabilirsiniz.Telefonu Teknosa'dan aldığım için teknosacell hattı aldım o zaman. Mesela Bimcell'e geçmek için yeni numara mı almam lazım? Bimcell diye dalga geçmeyin, ucuzdu![]()
Numaranızı taşıyabilirsiniz diye biliyorum.Telefonu Teknosa'dan aldığım için teknosacell hattı aldım o zaman. Mesela Bimcell'e geçmek için yeni numara mı almam lazım? Bimcell diye dalga geçmeyin, ucuzdu![]()
Daha bugün 12 aylık taahhüt verdim, iptal edersem çok gelir mi acaba?Numaranızı taşıyabilirsiniz.
BİMcell
BİMcell kalitesiyle şimdi en uygun fiyata konuşacak ve sadece konuştuğunuz kadar ödeyeceksiniz.www.bimcell.com.tr
Taahhüdünüzü istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz. Ancak süresinden önce taahhütlü sözleşmenizden caymanız halinde işletmeciler; taahhüde aykırılığın oluştuğu döneme kadar aboneye sağlanan indirim, cihaz veya sağlanan diğer faydaların bedelleri ile kampanya taahhütnamesi kapsamında belirlenen aylık tarife bedelinin taahhüt süresi bitimine kadar kalan aylara ilişkin ücretlerin toplam bedelini karşılaştırarak, abone açısından daha avantajlı olan tutarı, cayma bedeli olarak faturanıza yansıtabilmektedir.Daha bugün 12 aylık taahhüt verdim, iptal edersem çok gelir mi acaba?
Türk Telekom'a geçmek istersem peki? Hazır konu açmışken onu da sorayım bunun için ayrı konuya gerek yok.Numarayı taşıyabilirsin..
Yeni taahhüt verdiyseniz yani ilk faturanız kesilmediyse bence ceza olmaz ama cihaz veya çek aldıysanız o yansır çağrı merkezini arayıp teyit edin ne olur ne olmazDaha bugün 12 aylık taahhüt verdim, iptal edersem çok gelir mi acaba?
Aynı şekilde. Tüm operatörlere numaranızı taşıyabilirsiniz.Türk Telekom'a geçmek istersem peki?
Bugün taahhüt için araya kadına sordum yeni numara almanız gerekir dedi. Kandırmış demek ki...Aynı şekilde. Tüm operatörlere numaranızı taşıyabilirsiniz.
Kardeşlerim hepinize şöyle örneklerindiriyim bizi balık gibi gördükleri için operatörler bizi hiç bir operatör red edeceğini sanmıyorum...Türk Telekom'a geçmek istersem peki? Hazır konu açmışken onu da sorayım bunun için ayrı konuya gerek yok.
Ne alaka yeni numara alırsam bu taşıma olmaz ki zatenBugün taahhüt için araya kadına sordum yeni numara almanız gerekir dedi. Kandırmış demek ki...
Hepinizin fikrini alayım o zaman. Sizce Bimcell'e ya da Türk Telekom'a geçeyim mi yoksa Teknosacell'de kalayım mı?