Teknosacell'den Başka Operatöre Geçme

exen3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Telefonu Teknosa'dan aldığım için teknosacell hattı aldım o zaman. Mesela Bimcell'e geçmek için yeni numara mı almam lazım? Bimcell diye dalga geçmeyin, ucuzdu :D

NickChicken

Profesör
Reaksiyon puanı
2,590
Telefonu Teknosa'dan aldığım için teknosacell hattı aldım o zaman. Mesela Bimcell'e geçmek için yeni numara mı almam lazım? Bimcell diye dalga geçmeyin, ucuzdu :D
Numaranızı taşıyabilirsiniz.

NickChicken

Profesör
Reaksiyon puanı
2,590
Daha bugün 12 aylık taahhüt verdim, iptal edersem çok gelir mi acaba?
Taahhüdünüzü istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz. Ancak süresinden önce taahhütlü sözleşmenizden caymanız halinde işletmeciler; taahhüde aykırılığın oluştuğu döneme kadar aboneye sağlanan indirim, cihaz veya sağlanan diğer faydaların bedelleri ile kampanya taahhütnamesi kapsamında belirlenen aylık tarife bedelinin taahhüt süresi bitimine kadar kalan aylara ilişkin ücretlerin toplam bedelini karşılaştırarak, abone açısından daha avantajlı olan tutarı, cayma bedeli olarak faturanıza yansıtabilmektedir.

exen3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Aynı şekilde. Tüm operatörlere numaranızı taşıyabilirsiniz.
Bugün taahhüt için araya kadına sordum yeni numara almanız gerekir dedi. Kandırmış demek ki...
Hepinizin fikrini alayım o zaman. Sizce Bimcell'e ya da Türk Telekom'a geçeyim mi yoksa Teknosacell'de kalayım mı?

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Türk Telekom'a geçmek istersem peki? Hazır konu açmışken onu da sorayım bunun için ayrı konuya gerek yok.
Kardeşlerim hepinize şöyle örneklerindiriyim bizi balık gibi gördükleri için operatörler bizi hiç bir operatör red edeceğini sanmıyorum...

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,962
Bugün taahhüt için araya kadına sordum yeni numara almanız gerekir dedi. Kandırmış demek ki...
Hepinizin fikrini alayım o zaman. Sizce Bimcell'e ya da Türk Telekom'a geçeyim mi yoksa Teknosacell'de kalayım mı?
Ne alaka yeni numara alırsam bu taşıma olmaz ki zaten :D o da bilmiyor herhalde

teknoman007

Doçent
Reaksiyon puanı
312
Taahhüt bozarsan hesaplama yapılıyor müşteri için hangi ceza az ise o kadar ücret çıkıyor.
ayrıca teknosacell pttcell bimcell pocell vestelcell hepsi türk telekom alt yapısı kullanıyor. aslında bunlardan birinde müşteri ise numara taşıma olmaz. taşıma olmadığı için yani yeni gelen müşteri olmadığın için indirimden yararlanamazsın. önereceğim bir kaç tarife var

bimcell 20 gb 750 dakika 750 sms 42 liraya yeni bir tarife çıkardı faturasız
eğer 25 yaş veya 25 yaş altındaysan 25 gb 750 dakika 500 sms 57 lira faturasız türk telekom
turkcell rahat paket 56,90 lira + 3,10 telsiz kullanım ile 60 lira fiyat garantili 20 gb 1000 dk 1000 sms veriyor