Teknosa Philips Andorid TV Alan Herkese Uçak Bileti Kampanyası

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
900x420.jpg

Türkiye genelinde kampanya uygulayıcısı olan tüm Philips yetkili satış noktalarından 01 Ekim 2015 – 31 Aralık 2015 tarihleri arasında, Katılım Koşulları’nda belirtilen model numaralı televizyon ürünlerinden satın almak ve Katılım Koşulları’na uygun olarak başvuruda bulunmak şartı ile, Türkiye’de ikamet eden 18 yaşını doldurmuş kişiler Uçur Beni Android TV Kampanyası’ndan faydalanabileceklerdir. Kampanya bilgileri, detayları ve kampanyadan faydalanabilmek için ön koşul olan tüketiciler tarafından yerine getirilmesi gereken Katılım Koşulları, www.ucurbeniandroidtv.com adresinde yer almaktadır. Tüketicilerin kampanyadan faydalanabilmeleri için, faturanın kendi isimlerine düzenlenmiş olması zorunludur. Kampanya sadece gerçek kişiler için geçerli olup, hangi nam altında olursa olsun adi şirket, şirket, dernek veya vakıf vb. tüzel kuruluşlar kampanyadan faydalanamaz, bu kuruluşlara ait faturalar ile kampanyaya katılım başvurusunda bulunulamaz. Aksi halde yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır. Kampanyadan faydalanacak olan hak sahibi tüketiciler, kampanyaya katılmadan önce Philips Android TV ile Avrupa'ya Uçuyorum adresinde bulunan Katılım Koşulları’nı eksiksiz ve dikkatlice okumak, Katılım Koşulları’nı eksiksiz olarak kabul ettikleri takdirde onaylayarak, kampanyaya katılmakla mükelleftirler. Ürün alışveriş faturası tarihinden itibaren 15 ila 45. günler arasında www.ucurbeniandroidtv.com internet sitesinde belirtilen koşullara uygun olarak kampanya düzenleyicisine ulaştırılmayan başvurular geçersiz sayılarak kabul edilmeyecek ve tüketiciler geçersiz başvuru neticesinde kampanyadan faydalanamayacaklardır. Uçak bileti ile ilgili vergi, harç, sigorta ve benzeri giderler katılımcı tarafından karşılanır. Kampanya stoklarla sınırlıdır. TPVision Elektronik Tic.A.Ş. kampanya süresinde ve şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Başka bir kampanya ile birleştirilemez.

Uçur Beni Android TV Uçuş Kampanyası Katılım Koşulları – Silver
Uçur Beni Android TV Uçuş Kampanyası Katılım Koşulları – Gold
Uçur Beni Android TV Uçuş Kampanyası Katılım Koşulları – Platinium
Uçur Beni Android TV Uçuş Kampanyası Yasal Bilgileri
Uçur Beni Android TV Uçuş Kampanyası Sıkça Sorulan Sorular

zYLRGB.png

Daha fazla bilgi ve geçerli ürünler.