Soru Teknoloji markası kurdum, site nasıl?

Ruzgar60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Dostlar, bir teknoloji markası kurdum. Allah izin verirse ileri de mağaza açacağım. Siteyi inceleyebilirsiniz, yapıcı eleştirilere her zaman açığım.

Site: HTBTE

xYavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
1,290
Abim sayfada çok fazla keskin renkler kullanmışsın ilk gözüme çarpan o oldu Renkler birbirine tam zıt o yüzden daha başka kullanıcının gözlerine kötü gözüküyor ve sayfadaki itemler(img,yazı vb.) bana göre max sınırdan daha yüksek en son olarak en alttaki sosyal medya iconlarını orjinal renklerine çevirseniz daha bi göze gelir diye düşünüyorum

eren_e

If you fell down yesterday, stand up today
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Dostlar, bir teknoloji markası kurdum. Allah izin verirse ileri de mağaza açacağım. Siteyi inceleyebilirsiniz, yapıcı eleştirilere her zaman açığım.

Site: HTBTE
Screenshot_2023-04-10-22-56-29-974.jpeg

Detaylar bölümündeki yazı fontu değiştirilmeli.

Ruzgar60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Dizayn anlamında dediğiniz gibi eksikler var fakat bu işin kolay yanı. Güncellemeye müsait bir sistem. Marka hakkında biraz bilgi vereyim isterseniz. Her şeyi prosedüre uygun yapmaya çalıştım, çalışıyorum.

Vergi mükellefiyiz, site altyapısı İkas, ödeme altyapısı Param Pos, anlaşmalı kargo Aras kargo, marka tescil başvurusu Türk patent kurumuna yapıldı, sitemiz ETBIS e kayıtlı. Kosgeb desteği aldığımızda fiziksel mağazamızı açacağız.

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Kırmızı arkaplan yerine beyaz arkaplan kırmızı ince çerçeve düşünülebilir. Elit ve sade görünmesi lazım

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,589
Dizayn isin kolay yani falan degil. Markalar front-end gelistiricilerine milyonlar dokuyor duzgun bir tasarim trendi olusturabilmek icin. Siteye girdigim zaman cebimden para calinacak gibi hissettim ben sahsen. Boyle bir yerden istedigin sertifikalari almis ol, yine de alisveris yapmam tasarim o guveni vermiyor bir kere. Bir tuketici icin en onemli sey budur. Fiziksel magazadan once bence internet sitenize ve cesitlilige onem verin.

Ruzgar60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Geri dönüşleriniz doğrultusunda site de bir dizi değişiklik yaptım. HTBTE

OBirGamer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
703
Dizayn anlamında dediğiniz gibi eksikler var fakat bu işin kolay yanı. Güncellemeye müsait bir sistem. Marka hakkında biraz bilgi vereyim isterseniz. Her şeyi prosedüre uygun yapmaya çalıştım, çalışıyorum.

Vergi mükellefiyiz, site altyapısı İkas, ödeme altyapısı Param Pos, anlaşmalı kargo Aras kargo, marka tescil başvurusu Türk patent kurumuna yapıldı, sitemiz ETBIS e kayıtlı. Kosgeb desteği aldığımızda fiziksel mağazamızı açacağız.
bir dizayn yapıp görsel olarak buraya atacağım örnek olması açısından iyi olur

halilyanik98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Asıl olay sitenin kullanıcıya verdiği deneyimdir. Asıl kullanıcıyı burada ikna etmeniz gerekmektedir. Siteyi birilerine sıfırdan inşa ettirmeniz daha sağlıklı olur. Frontend için ücretsiz yüzlerce site var ama backend için elinizi cebinize atmanız gerekecek :)