Merhaba ben şunu soracağım, bu teknoloji forumunda neden şu tableti alsam iyi midir meselesinden ileri gidilmiyor? Ya siyaset ya da dini meselelerle ilgili konu açılıyor. Yani neden hep tartışmak için konu açılıyor?
Onu biliyorum ancak forumun bu kitlesi, teknik sorunlar yaşayan insanları başka forumlara itiyor.Adı üzerinde "forum" her türlü içeriği bulabilirsiniz. Herkesin tartışması vs. o kişilerin kendi düzeni. Forum kuralları çerçevesinde her türlü içerik paylaşılabilir.
insanların ihtiyacı olunca fazlasıyla yardım edecek kişiler var açıldığı anda zaten 4-5 kisi yardım ediyorMerhaba ben şunu soracağım, bu teknoloji forumunda neden şu tableti alsam iyi midir meselesinden ileri gidilmiyor? Ya siyaset ya da dini meselelerle ilgili konu açılıyor. Yani neden hep tartışmak için konu açılıyor?
insanların ihtiyacı olunca fazlasıyla yardım edecek kişiler var açıldığı anda zaten 4-5 kisi yardım ediyor
Çok ciddi fps sorunu yaşıyorum oyun farketmeksizin tüm oyunlarda kasma sorunu yaşıyorum cs go da ara ara 10 fps'e kadar düşüyor sebebi ne olabilir yardımcı olabilecek var mı?
Bilgisayar özellikleri:
Lenovo idepad s340
İntel core i7-8565u
Nvidia geforce mx250 ekran kartı
256 gb ssd
8gb ram
Böyle bir soruya böyle bir cevap verecek kadar bilgililer gerçekten bravo.Source 1'in dandikliği CS:GO nun öyle olması herkeste aynı bende dahil.
Amacım kötülemek değil, vpn de kapalı zaten.Bu bence tamamen sizin düşünceniz. Ben mesela VPN ile girmiyorum, kimseden bir şey saklamıyorum.
Ama siz multi üyelik ile bu forumu kötülemek için elinizden gelen tüm gayreti gösteriyorsunuz.
Merak etmeyin biri gelir biri gider, ben burada oldukça bunu başarmalarına izin vermeyeceğim.
Yemin ederim ki kötülemek için gelmedim. Technopat'ta biraz takıldıktan sonra buraya bakayım dedim. Cidden tuhafıma gitti.Bu bence tamamen sizin düşünceniz. Ben mesela VPN ile girmiyorum, kimseden bir şey saklamıyorum.
Ama siz multi üyelik ile bu forumu kötülemek için elinizden gelen tüm gayreti gösteriyorsunuz.
Merak etmeyin biri gelir biri gider, ben burada oldukça bunu başarmalarına izin vermeyeceğim.