Tekno blog sitesi

teknohocam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tasarım olarak yetersiz olduğunu söylememe gerek yok aynı zamanda içerikleri çok kısa tutuyorsunuz ve paylaştığınız link mobil versiyon linki. Yinede başarılar dilerim... Tema değiştirme hakkında yardım isterseniz mail atabilirsiniz.

aidata_06

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tasarım olarak yetersiz olduğunu söylememe gerek yok aynı zamanda içerikleri çok kısa tutuyorsunuz ve paylaştığınız link mobil versiyon linki. Yinede başarılar dilerim... Tema değiştirme hakkında yardım isterseniz mail atabilirsiniz.

Gorusleriniz icin saolun :)

dotanzi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tasarımı çok yetersiz geliştirmeniz lazım

aidata_06

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tasarımı çok yetersiz geliştirmeniz lazım

Tasarim icin fazla zamanim olmadi ama enyakin zamanda duzenleyecegim. Her ne kadar tasarim ozgun olusturulsada sonucta bu blog. Bazen kısıtlamalarla karsılasıyorum

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
.com , .net gibi bir domain al wordpress at , düzgün bir temada bul eğer ciddiysen

aidata_06

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Simdilik boyle devam ettirecegim. İlerleyen zamanlarda domain almayi dusunuyorum simdilik.

patlicanmusakka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bol bol makale hırsızlığı yaparak oluşturulmuş bir yapı. Özgün içerik yok mail adresi almak kadar kolay bir süreç olan blog yazarlığının ilk tecrübesi olarak yorumladığını düşünebilirsin ancak gerçekten bir blog yazmak istiyorsan içeriğin özgün ve sana ait olmalı. Sağdan soldan yazı kopyalayıp yapıştırmak hüner değil. Kolay gelsin.

aidata_06

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bol bol makale hırsızlığı yaparak oluşturulmuş bir yapı. Özgün içerik yok mail adresi almak kadar kolay bir süreç olan blog yazarlığının ilk tecrübesi olarak yorumladığını düşünebilirsin ancak gerçekten bir blog yazmak istiyorsan içeriğin özgün ve sana ait olmalı. Sağdan soldan yazı kopyalayıp yapıştırmak hüner değil. Kolay gelsin.

Zaman kısıtlıgından dolayi bazi yazilar kopya olabilir ama geneli ozgundur. Birsure sonrada tamamen ozgur icerikler yayinlayacagim. Tasarim da degisecek.