Tek Tık Şarkı Sözü

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41

Otomatik bir şekilde oynatma listenizde çalan şarkının sözlerini bilgisayarınıza getirebilen bu küçük program ile artık Winamp5 serisi, Windows Media Player 9/10/11 serisi, iTunes, Foobar2000, RealPlayer, MediaMonkey, JetAudio, XMPlay, Yahoo Music Jukebox, Quintessenial Player, MusicMatch Player, The KMPlayer, Media Jukebox ve J.R Media Center gibi medya oynatıcılarda çaldığınız şarkıların sözlerini kolayca öğrenebileceksiniz. Hızlı bir şekilde çalışan bu program ile artık internette şarkı sözü aramanıza gerek kalmayacak.
Yeni versiyonda hata onarımları mevcuttur.

Buradan ; http://www.crintsoft.com/download/MiniLyrics6.exe

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
denemekten zarar çıkmaz...

samuray09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tşk ediyorum paylaşım için yararlı bi programa benziyo hemen deniyorum

trauma

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Eğer sizde bunun için söz hazırlamak isterseniz
Lyricmaker adlı bi program var onu kullanabilirsiniz, zamanında yapmıştım bi iki tane göndermiştim her kullananda çıkıyordu benim imzalı şarkı sözüm :P

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Kullandım,daha sonra kıllandım.Pek memnun kalmadım yani bu programdan :)

bykilic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sanki sadece yabancı şarkılar içinmiş gibi... ??

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
birçok şarkı sözü programı denedim fakat en başarılı bunu buldum. fakat bazı sürümleri winamp'da çökmeye sebep oluyor.

maho80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yok hayır türkçe şarkılarıda buluyor mesela şebnem ferahın tüm şarkılarını buldu

by_erdal21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sanırım kullanıcıların eklediği şarkı sözlerini buluyor.Yani sizde parça adı ve sanatçı adı yanlış yazılmışsa uyuşmadığı için bulamaz.Ben wmp de lyricsplugin kullanıyorum.Benim eklediklerim pc me format atsam dahi duruyor.Parça ismini değiştirince bulamıyor.Yani kaydettiğin isimle ulaşılabiliniyor.Sizde track 1 ,track 2 varsa bu isimde ne bulabilir ki.Ne eklenmişse onu bulur.

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
birkaç yıldır kullandığım çok güzel ve hızlı bir eklenti. ayrıca arkaplan ve yazıtipi-yazı rengi gibi şeyleri değiştirebiliyorsunuz..

tanıtılması güzel olmuş, ayrıca türkçe şarkıları da çok bilinmeyen birşey değilllerse ve dosya ismi ve infoları düzgünse çok rahat buluyor..