rastegamer
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 18
Merhabalar. Tek çekirdekli 2GHZ işlemcim bir program açınca direk %100 kullanım oluyor. Ben 2.7 GHZ çift çekirdek işlemci alırsam bu azalır mı?
Evet geçen hafta AMD Athlon x2 6000+ vardı. Termal macunu değiştirirken pinleri kırdım. Sonra bende bunu aldım. Bu kadar kötü olucağını bilsem almazdım. Pişmanım en geç 2 hafta içinde AMD Athlon x2 7750 alacağım. İşimi görür mü? Birde bu işlemci kullanımı işlemci kötü olduğu içindir değil mi? Yani anakartta ekran kartında birde RAM'de sorun yoktur. RAM testi yaptım zaten sorun yok diyor. Yinede yardımcı olabilirseniz sevinirim? İşlemci bilgisi için tıkla.Belleğin 4 gb yeterli miktar fakat işlemcin kötü diyebilirim benim 4 gb normal kullanım için işimi görüyor ayriyetten i3 var yeterli geliyor fakat senin işlemci kötü düzeyde
Normaldir kendi sistemimde Pentium G4400 3.30ghz çift çekirdek GTX 750ti olmasına rağmen bazen oyunda işlemci kullanımı %100 oluyor bide skylake mimari buPeki tekrar sorucam internette baya okudum donanımdan şüpheleniyorum işlemci tek çekirdek 2 GHZ olsada 100 normal değil gibime geliyor. Normal mi?
Ama benimki herhangi bir programa girince oluyor oyunda oynayamıyorum oynadığım oyun zaten çok düşük gereksinimli oyun Brawhalla. Şuan Memtest ile test yapıyorum. Peki bu kullanım anakart sorunu ya da ekran kartı sorunu olmasından kaynaklanabilir mi? Kusura bakma ama çok endişeleniyorum.Normaldir kendi sistemimde Pentium G4400 3.30ghz çift çekirdek GTX 750ti olmasına rağmen bazen oyunda işlemci kullanımı %100 oluyor bide skylake mimari busende tek çekirdekken %100 normal