Tek Başımıza - Star

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,455
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
ImageView.ashx


Tek Başımıza hayatları hiç beklemedikleri anda ellerinden alınan ve sıfırdan başlayıp her şeyi yeni baştan kurmaya çabalayan iki kadının öyküsü.

İşini, zenginliğini, evliliğini ve yaşadığı her anı gölgeleyen büyük bir acıyı çocukluğundan beri içinde taşıyan Hande... Ve gözükara, deli gibi aşık bir adamın geçmişten çıkıp gelmesiyle hayatı altüst olan Zehra... Aynı gün içinde ikisi de ölümün eşiğine geliyor ve ikisi de her şeyi geride bırakıp kaçmak zorunda kalıyor.

Sadece acımasız eşlerinden ve onlara hiçbir şans tanımayan ailelerinden değil tüm anılarından kaçmak zorunda kalan bu iki kadın, kendilerini uzun ve zorlu bir yolculuğun içinde buluyorlar.

Bu yolculuk sırasında Türkiye'nin dört bir yanını dolaşıp Doğu'sundan Batı'sına, büyük şehirlerden ücra köylere kadar pek çok durağa uğrarken, aşkları, cesaretleri, güçleri ve doğru bildikleri her şey sınavdan geçecek. Hande ile Zehra bir yandan zor zamanlarda el ele vermenin, sırtını bir dosta yaslamanın değerini anlayacak, bir yandan da tek başlarına ayakta duracak kadar güçlü olmayı öğrenecekler.

Hepsinden önemlisi, görünüşteki tüm ayrımlara rağmen aynı acıları çekip aynı umutları taşıdıklarını görecekler.

Tek Başımıza, yakında Star'da!

[video=youtube;exUcw4kDThY]http://www.youtube.com/watch?v=exUcw4kDThY[/video]

Star
 
Üst