- Reaksiyon puanı
- 1,561
flört ile istismar elma ile iphone8 kadar ayrı şeyler.
Derler benim eniştem öyle mesela çağdaşlık deniyormuş buna.evlendiğinde, Allah sana gözbebeğin olacak bir kız evlat verdiğinde bu konuyu tekrar konuşalım seninle.
Bakalım senin saç teline kıyamadığın biricik sevdiceğin olan kızın, flörtü olan birisi tarafından istismar edildiğinde kendisine "hayat tecrübesi edindin iyidir iyidir" diyebilecek misin...
Herkes sizin gibi, bizim gibi gerici(!) değil ki üstadım!evlendiğinde, Allah sana gözbebeğin olacak bir kız evlat verdiğinde bu konuyu tekrar konuşalım seninle.
Bakalım senin saç teline kıyamadığın biricik sevdiceğin olan kızın, flörtü olan birisi tarafından istismar edildiğinde kendisine "hayat tecrübesi edindin iyidir iyidir" diyebilecek misin...
sen flörtü watsaptan mesajlaşmak olarak nitelendiriyorsan dediğin doğru.flört ile istismar elma ile iphone8 kadar ayrı şeyler.
Öbür alemde tekrar buluşmak üzere...
Kanserdi çünkü.
Amin ecmain. Teşekkür ederim abim.Allah cennetinde kavuştursun üstadım.
Haklısın aslında bu yönden bakıncaBunun cinsiyetle alakası yok bence kişiden kişiye göre değişen bir durum kızlara göre de erkekler daha iyisini bulunca veya daha iyi olmasa bile başkasından ilgi görünce direkt bırakıyor