Tecnopat!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaksiyon puanı
269
Evet konuya direk giriş yapacağım. Girdiğiniz zaman ilk başta bir teşekkür mesajı alıyorsunuz. Aa ne kadar güzel diye düşünüyorsunuz ama bu daha buzdağının görünen tarafı.
Hayat ne güzel derken bir konu görüyorsunuz. Aa ben bu konuyu biliyorum cevap yazayım. Yazıyorsunuz ve konuyu çok iyi bildiğinizden 1 paragraf çıkarıyorsunuz ama o da ne bir modaretör sırf bir noktaya uymadığınız için bir süre yetkilerinizi alıyor. Neyse diyorsunuz yine aynı tarz bi konu buluyorsunuz konuya doğruyu yazıyorsunuz çünkü bu konu hakkında efsane araştırma yapmışsınız ve o da ne! Muhtemelen en yüksek beğeniyi alan kişi sizinle tartışıyor ve gıcıklık yapıp sizi raporluyor. Sonra Tecnopat denen sitenin modları konuyu okumadan yüksek beğeni alan kişiye güvenerek yanlış bilgilendirme gerekçesi ile ban atıyor. Sinirleniyosunuz ama yine devam ediyosunuz. 1-2 ay geçiyor ve sırf bir markayı tavsiye ettiğiniz için akıl sağlığı yerinde olmayan bir modaretör tarafından reklam gerekçesiyle ban yiyosunuz ama sadece önermiştiniz. Örnek konuşma:
-Nvidia markasının şu modeli çoook güzel.... (teknik özelliklerinden falan bahsediyorsunuz)
+ Reklam yaptın seni raporlucam
-Hayır yapmadım önerdi.. (derken ban yiyosunuz ve shift delete gibi muazzam bir siteye düşüyorsunuz kurtulduğunuza şükrediyorsunuz ve mutlu son :D)

Reaksiyon puanı
269
Reaksiyon puanı
269
Sayın modlar ben sizin siteyi övüyorum bana bi kıyak geçin (!) 2 saniye sonra Ban! ironidir umarım Tecnopattaki modlar gibi beni banlamassınız kurallarda yazmıyor böyle bişi amaa olsun.

Reaksiyon puanı
269
Sayın Modlar eğer kilitse bunu kurallara yazın lütfen benim gibi tecnopatı eleştiren ve tecnopattan nefret eden insanlar böyle konular açmasın.

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Aynen her şeye ban atmaları çok saçma.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
28. Yerli teknoloji sitelerinden bilgi amacı dışında link paylaşımı ve yönlendirme yasaktır. Bilgi amacı güden link ve YouTube videoları paylaşılabilir.
Merhaba, SDN Forum olarak her ne olursa olsun diğer teknoloji firmalarına ait eleştirileri kabul etmeme kararı aldık. Buna istinaden konunuzu kilitlemek zorundayım.

Evet şikayet edebilirsiniz ancak sonrasında bunun arkası geliyor ve kötü sözler söyleniyor. Siz burada olduğunuz sürece bizim için bir problem teşkil etmiyor.

Saygılarımla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...