SDN güzeldir ,HoşgeldinizEvet arkadaşlar yaklaşık 6 7 tane boş uyarı ardından kalıcı ban yedikten sonra burdayım buradaki kurallar umarım hafiftir yeni geldiğime şuanlık memnunun .
Hoş geldiniz, iyi günler dileriz.Evet arkadaşlar yaklaşık 6 7 tane boş uyarı ardından kalıcı ban yedikten sonra burdayım buradaki kurallar umarım hafiftir yeni geldiğime şuanlık memnunun .
Hey forum kötüleme yerinde değiliz.Technopat = Çöp. AhmetRyzen benim.
Şikayet etmedim sadece kuralların katı olduğunu söyledim.Şikayetlerinizi gidip şikayetçi olduğunuz yerde yapın. Yeri burası değil arkadaşlar.
Size demedi sanırımHer hangi bir şikayet yapmadım sadece oradaki gibi katı kurallar burada yoktur dedim hoşbuldum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şikayet etmedim sadece kuralların katı olduğunu söyledim.
Evet farkettim.Size demedi sanırım
Hoşgeldiniz.Evet arkadaşlar yaklaşık 6 7 tane boş uyarı ardından kalıcı ban yedikten sonra burdayım buradaki kurallar umarım hafiftir yeni geldiğime şuanlık memnunun .
TechnoPat'ın ismini değiştirip kızmak kurallara uygun mu. Alttaki mesajı göndersem sorun çıkar mı?Forum Kuralları okuman halinde ters düşmeyeceğimize eminim. Özellikle sana 28. maddeyi öneririm.
TechnoPat 'a Proxy'den girmeye başlayınca birden üyeliğimi iptal ettiler. Yani illa ki düz IP'den gireceksin diyorlar. Bunlar PsikoPat olmuş
Olur. Burası ne bir yayın, ne bir platform kötüleme yeri değil.TechnoPat'ın ismini değiştirip kızmak kurallara uygun mu. Alttaki mesajı göndersem sorun çıkar mı?
T******** forumunu kaldırmaya teşebbüsten yedin herhalde xd@kaanklft, bana da 65 uyarı aynı anda verdiler 1 yıl ban aldım.