- Reaksiyon puanı
- 27
Bu yazının amacı içimizdeki kinleri dökmek veya artırmak değildir. Bir gün merhaba yazdım spam yedim o günden beri sdnliyim.
Sesli güldümWindows 10 şart.
-Klavyem ortadan ikiye kırıldı garanti kabul eder mi?
+Windows 10 kur ha bide sürücüleri güncelle.
güzel çözümWindows 10 şart.
-Klavyem ortadan ikiye kırıldı garanti kabul eder mi?
+Windows 10 kur ha bide sürücüleri güncelle.
Hatırladıkça bir ara yaptıklarıma inanamıyorum. Ne yalaka yavşakmışım be.SDN'ye Verdiğim Tarihi Ayar! bu konuyu gördüm kendilerini aklıyolar biri sdnden gitmiş daha hala unutamamış ama...![]()
HahhahahahaHatırladıkça bir ara yaptıklarıma inanamıyorum. Ne yalaka yavşakmışım be.
Qwr:qwr:QRWHatırladıkça bir ara yaptıklarıma inanamıyorum. Ne yalaka yavşakmışım be.
Aslında olay biraz da başkasının görüşüne göre hareket etmek oluyor. Beynim basmamış herhalde. Olmayan şey nasıl basacak orası ayrı konu.Qwr:qwr:QRW
2 gün önce 1 gün ceza yedim saçma sebepten dolayı diyorsun demekki birileri işini iyi yapmıyor burada biz varız güzel değil bro samimiyet yok.Bence güzel bir forum.
Her şey düzgün. Sanki tertemiz bir daire gibi.
Ee bizlerin bu temizliği kirletmemesi için kurallar var.
1 aydır ceza almıyordum. Kurallara dikkat edince ceza almıyorsunuz. Zaten Sosyale başlar başlamaz düzgün yazan az. Ban yiye yiye kafaniza sokuyorlar ahahaha
2 gün önce çok saçma sebepten 1 gün ceza yedim. Yönetimle olaylar yaşadım ve artık girmiyorum Sosyale. İlerde girerim muhtemelen ama şu sıralar değil.
Ancak güzel forum.