- Reaksiyon puanı
- 816
O site yi türk dil kurumu yapsınlar.Technopata neden bu kadar katı diye konu açtım, dh da fake üyeliğim olmadığı fake hesabın var dediler.ben bir garip keloğlanım.
O site yi türk dil kurumu yapsınlar.Technopata neden bu kadar katı diye konu açtım, dh da fake üyeliğim olmadığı fake hesabın var dediler.ben bir garip keloğlanım.
DH yi anladımda Technopatta keşke muhalefet olmasaydın.Technopata neden bu kadar katı diye konu açtım, dh da fake üyeliğim olmadığı fake hesabın var dediler.ben bir garip keloğlanım.
Çünkü en ufak şeyde garip garip tepkiler ne olacağı belli olmaz iken konu açman yürek yemek olmuşDH yi anladımda Technopatta keşke muhalefet olmasaydın.
Acaip egoistler birşey[/QUOTE][QUOTEe3982312, member: 494969"]Çünkü en ufak şeyde garip garip tepkiler ne olacağı belli olmaz iken konu açman yürek yemek olmuş![]()
Hocam bana birisini hatırlatıyorsunAcaip egoistler birşey
Ben ülkemize dil uzatan birine cevap verirken iki noktalam işaretinin eksik ve büyük harfle başlamadığım için banladılar ama ülkeme giydiren üyenin üyeliğine dokunulmadı.Böyle yerler hastalıklı zihniyetlerle yönetiliyor hocam.O site yi türk dil kurumu yapsınlar.
Egoist bancı sisteme hayır.Ben ülkemize dil uzatan birine cevap verirken iki noktalam işaretinin eksik ve büyük harfle başlamadığım için banladılar ama ülkeme giydiren üyenin üyeliğine dokunulmadı.Böyle yerler hastalıklı zihniyetlerle yönetiliyor hocam.
Bazen sizden habersiz mesajın içeriğinide değiştiriyorlar şahit oldum buna da.Oyun konusunda fps den bahsettim diye ceza yedim orda üyeliğimi kapattım çıktım hadi türkçe kuralları felan eyvallah da mesajımın içeriğine müdahale edersen o iş olmaz ..
Bazen sizden habersiz mesajın içeriğinide değiştiriyorlar şahit oldum buna da.
Neden boş post kasıyorsun?gençler fantezi iyidir ama kiminle yaptığınıza bağlı xD
Bakınız düzgün türkçe ile yazınız banlarım haUğraşmayacağım maalesef bidaha girmeyeceğim o foruma.Bu üçüncü oldu.Diğeri başlığı Sistemi Tavsiyeleri yazmamdı.