Technopat Forum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan abidn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Arkadaşlar technopat hakkında o kadar tartışma yaptınız ama birşeyi es geçtiniz. Madem forumun dili Türkçe, bu adamlar Türkçe dili konusunda çok titiz peki neden forumun ismi İngilicce ? Virgül bile koymadığında banlayan adamlar var orda ben üye oldum 8 mesaj attım banlandım sebebi virgül koymamakmış. Sövüp çıkacaktım ama banlıymışım vazgeçtim uğraşmadım.

selçux

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hacı o technopat da donanım incelemelerini pc toplama izlersin zevkli sonuçta bana göre en fazla donanım incelemesi pc toplama yapan site ancak üye olmaya değecek bir yer değil bak çık çoluk çocuk kaynıyo bir tek ali güngör anlatımı v.s güzel efendi insan ama üye olacaksan ve sistem toplicaksan tavsiye bilgi almak istiyorsan 1: donanımhaber (tek geçerim) tenoseyir vidyolar harika levent abi var anlatımı konuşması hitabı muhteşem tam bir beyfendi sdn iyidir bi ara chip iyidi şimdi bişeye yaramaz

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Hacı o technopat da donanım incelemelerini pc toplama izlersin zevkli sonuçta bana göre en fazla donanım incelemesi pc toplama yapan site ancak üye olmaya değecek bir yer değil bak çık çoluk çocuk kaynıyo bir tek ali güngör anlatımı v.s güzel efendi insan ama üye olacaksan ve sistem toplicaksan tavsiye bilgi almak istiyorsan 1: donanımhaber (tek geçerim) tenoseyir vidyolar harika levent abi var anlatımı konuşması hitabı muhteşem tam bir beyfendi sdn iyidir bi ara chip iyidi şimdi bişeye yaramaz

Recep Baltaş ve Ali Güngör'ü yakından takip ediyorum ve gayet başarılılar kendilerinide severim. Ama o Technopat foruma acil bir el atmaları gerekiyor. Bana sorarsan bu forumun üstüne forum tanımam

selçux

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Recep Baltaş ve Ali Güngör'ü yakından takip ediyorum ve gayet başarılılar kendilerinide severim. Ama o Technopat foruma acil bir el atmaları gerekiyor. Bana sorarsan bu forumun üstüne forum tanımam
Recep baltaş'da iyidir tüm vidyolarını izlemişimdir kesin ya ne bilim pc topluyorlar hoşuma gidiyor birde detaylı anlatımları çok iyi bi forum sevmiyorum.:)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Tipe bak :D

Zorluk yazmayı beceremiyor istemiyorsanız kullanmıyın diyor, başka yerlerden yararlanın diyor utanmadan bide :mrgreen:

Şimdi Zorluk yerine zoruk yazdığı için kim 1 gün ban atıcak? kendini banlamaz heralde? o zaman bizleride banlamasın.

Sorsak burası forum değil youtube diye bahanede üretir şimdi :mrgreen: acıyorum ya.

selçux

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tipe bak :D

Zorluk yazmayı beceremiyor istemiyorsanız kullanmıyın diyor, başka yerlerden yararlanın diyor utanmadan bide :mrgreen:

Şimdi Zorluk yerine zoruk yazdığı için kim 1 gün ban atıcak? kendini banlamaz heralde? o zaman bizleride banlamasın.

Sorsak burası forum değil youtube diye bahanede üretir şimdi :mrgreen: acıyorum ya.
tam zoruk'lar yaa:4: burada yazılanları görüyorlamı acaba kendilerini aynadan görüyormuş gibi oluyorlardır kesin :laugh:

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Okuyanlar vardır tabi. Onlar görmese bir üye görüp buradaki konuyu belirtmiştir herhalde. Kötü bir şey yapmıyorlar fakat yaptıklarını abartmaları kötü.

reiis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Olaya aynı bakış açısından bakmıyoruz ama cevaplayayım.

Kusursuz Türkçe ile yazılmış sayfalar çok kısa bir süre içerisinde beni sıkar. Bir çok kullanıcıyı da sıkıyor.

Zaten böyle olmasa herkes editörlerin yazdığı makaleleri okur, forumlarda takılmaz.

Bu yazdığımdan ergenlerin sosyal medyadaki yazışma şekillerini onayladığım sonucu çıkarılmasın... Olay çok farklı...

dogaclama guzeldir

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Tamamen gereksiz bir forum olduğunu düşünüyorum. :4:

TaRmAnYa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kuralcılığı fazlaca abartmışlar. Hayır yani yazım yanlışı bu, herkesin başına gelir. Bir harfe fazla bastığın için bile ceza yiyorsun. Arkadaşım forumda "yapmaa" yazdığı için ceza yemişti. [emoji1]

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Kuralcılığı fazlaca abartmışlar. Hayır yani yazım yanlışı bu, herkesin başına gelir. Bir harfe fazla bastığın için bile ceza yiyorsun. Arkadaşım forumda "yapmaa" yazdığı için ceza yemişti. [emoji1]

Sanki bize para ödüyorlarmış gibi yanlış yazarsan ceza nedir? :D sanki sigortalı çalışan elemanlarıyız yaptıkları muameleye bak :D patronlar bile daha insaflı :mrgreen:

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Yazım hatası bulunan mesajdan alıntı yapınca ban yiyorsun :D

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Yau kısaca gelmeyin diyorlar. Bir kaç kez girip takılayım dedim sitede inanılmaz rahatsız huzursuz bir yer

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
kendi işlerini sana yaptırma derdindeler olay bu...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
kendi işlerini sana yaptırma derdindeler olay bu...

Aa bak güzel dedin hatta tam 12 den vurdun. Modaratörlerin zaten görevi foruma çeki düzen vermektir bunlar biz yatıcaz sizlerde hataları düzelticeksiniz yoksa banlarız :D

Yazım hatası olan mesajı alıntı yaparsak ban yiyormuşuz bundan ötesimi var.

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Aa bak güzel dedin hatta tam 12 den vurdun. Modaratörlerin zaten görevi foruma çeki düzen vermektir bunlar biz yatıcaz sizlerde hataları düzelticeksiniz yoksa banlarız :D

Nokta ve virgülden sonra boşluk bırakmaz isen yine ban geliyor :D

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
İsmini değiştirip technoban yapsa yeri teknik ban atıyorlar adamlar

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Teknik anlamda boş bir site/forum değil kesinlikle ama şu yaptıkları sadece komik. Olay Türkçeyi çok sevdiklerinden falan da değil zaten. Yöneticileri desen hepsi kendini bi halt oldum sanıyor üslupları o kadar itici ve seviyesiz ki reelde görsen dalarsın adamlara. Aynı şekilde Recep Baltaş da öyle, o kadar seviyesiz, her şeyi biliyormuşcasına yorumlar yapıyor, millete yukarıdan bakıyor ki acayip kıl oluyorum. Kısacası işiniz varsa uğrayın onun dışında üye olmaya değmez.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128

fareye modlayıp ceza verdiklerine elektrik vermek isterler...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Teknik anlamda boş bir site/forum değil kesinlikle ama şu yaptıkları sadece komik. Olay Türkçeyi çok sevdiklerinden falan da değil zaten. Yöneticileri desen hepsi kendini bi halt oldum sanıyor üslupları o kadar itici ve seviyesiz ki reelde görsen dalarsın adamlara. Aynı şekilde Recep Baltaş da öyle, o kadar seviyesiz, her şeyi biliyormuşcasına yorumlar yapıyor, millete yukarıdan bakıyor ki acayip kıl oluyorum. Kısacası işiniz varsa uğrayın onun dışında üye olmaya değmez.

Kendini bişi sanan egoları tavan yapmış kişiler işte, sopa ile dövmek işe yarayacaktır.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Foruma bir göz attım kurallarına ve yorumları inceledim Technopat'tan soğuduğumu söyleyebilirim. Egoistlik ve çok bilmişlik var. İnsanı Türkçesinden dolayı eleştirip kınamaları can sıkıcı bende türkçe karakter kullanılmamasını sevmem fakat bunun dışında noktalama işaretleri olsun doğru sözcük kullanımı olsun çok bayıyor insanı. Sırf cümlenin sonunu nokta ile bitirmediği için kullanıcıya ceza veriliyor. iki üç sene sonra Öztürkçe konuşmaya başlasınlar o zaman madem Türkçeye çok önem veriyorlar. Egolarını tatmin etmek yerine mantıklı şeyler yapsalar güzel olur. Sonuçta karşı karşıya konuştuğun bir insanın konuşma tarzını, aksanını yargılamak nasıl senin haddine değilse orada da insanların yaptığı iki üç yazım hatasından dolayı onları yargılamak senin hakkın değildir. Öncelikle kendilerini yargılasınlar biz kimiz'de bu insanları yargılıyoruz diye. Sen kimsin de Türkçeyi yanlış kullanıyorsun demek kolay nasıl olsa.

Özel Türkçe dersi almak gibi bir niyeti olanlarda foruma kayıt olsunlar daha iyisi yok :)

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Adamlar uçuşa gemiş ya la.. :D

Fatal error: Class 'XenForo_ViewRenderer_Abstract' not found in /home2/technopa/public_html/sosyal/library/XenForo/ViewRenderer/HtmlPublic.php on line 9

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Konu basligi kendi kendine degisiyor , sonra konu basligindan ceza yiyorsun. Hani bir kere olsa benim dikkatsizligimden diyecem , ama oyle degil.
Bunun uzerine mod ' a pm atmak istedim. Detaylica bir paragraf yazip yollamakti derdim. Ama ne goreyim pm almiyorlarmis beyefendiler. Ee o zaman bir kullanici hakkinda yanlis bir olaydan dolayi mesaj yazamiyorsa ne ise yariyor bu yetkililer ?. Forum kurallari olan sayfalara buraya mesaj atma hakkiniz yok diyorsa ben kimle muhattap olucam.

Tamamiyle çöp.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Şimdi kurallara baktım da Türkiye Türkçesi konuşun denmemiş, Öztürkçe yazsak ceza verirler mi acep? :mrgreen:

Alp Er Tunga öldi mü?
Isız ajun kaldı mu?
Ödlek öçin aldı mu?
Emdi yürek yırtılur.

Gibi :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
kedim beni görünce acı acı miyavliyor karnı tok ama...
dersen ne olur ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...