SDN Tebrikler ve teşekkürler TOGG!

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Vallahi Hocam Ona Yapıcak Bir Şey Yok Denicek Çok Şey Var Ama Burda Söylenmez Zira Siyaset Kategorisi Dışında Siyasetten Ceza Puanı Veriyorlar :F
Forumda ceza verilme kaldı mı ya zira forum çok boşlanıyor bence

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Yani siyasetçiler böyle hocam. Seçimde öne çıkarma potansiyeli olan şeyi sonuna kadar kullanırlar.
Herşeyi seçime yormasanız? 29 Ekim'de fabrika açılışı yapıldı. Seçime daha aylar var. Millet her gün "Aaaa... Bunlar yerli araba yaptı yağh" deyip oy vermeyecek. Ülkede seçim olmasa gelişemeyeceğiz o zaman?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fena alay konusu olacak bu araba.
MMU ve Bayraktar Kızılelma için de aynısı söyleniyordu birtakım zümreler tarafından. En sonunda gördük sonucu. TOGG nasıl alay konusu olacak merak ettim. Sürüş ve incelemeleri herkes tarafından paylaşılmışken nasıl bir sıkıntı çıkabilir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumda ceza verilme kaldı mı ya zira forum çok boşlanıyor bence
SDN Forum öldü sanırım. ?

Ekto02

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,330
Herşeyi seçime yormasanız? 29 Ekim'de fabrika açılışı yapıldı. Seçime daha aylar var. Millet her gün "Aaaa... Bunlar yerli araba yaptı yağh" deyip oy vermeyecek. Ülkede seçim olmasa gelişemeyeceğiz o zaman?
Oylar Ve Seçimler İnsanları Bağlar Hakan Hocam Togg Propaganda Aracı Olarak Kullanıldı Onda Hem Fikiriz Fakat Sonuç Olarak Bu Bir Devlet Şirketi Değil Bu Bir Girişim Şirketi Özel Sektör Kısacası İnsanların Emekleri Var Göz Ardı Edilemez Muhalifte Olsak Ana İktidar Destekçiside Olsak. Bunu Unutmamak Lazım.

Ki Zira Ülkede İnternet,Basın Ve TV Özgürlüğü Var İsteyen A Haberde İzleyebiliyor İsteyen Show TV İsteyen CNN Kimin Kime Oy Vericeği Tamamen Şahsidir Zira Herkes Bu Ülkenin Vatandaşı İse Herkesin Dini,Politik Ve Siyasi Görüşü Kendine Göredir.

O Yüzden Ben Sadece Malum Partiye Sallarım Onun Seçmenine Sallamam Çünkü Seçmen Benim Gibi İnsan Hiçbir Farkı Yok Benden. O Yüzden O Partinin Seçmenini Değil Partiyi Yargılamak Lazım Siyasi Fikirler Öznel Ve Kişiseldir Genel Yargılar Değildir. O Yüzden Herkesin Seçimi Kendini Bağlamakta Efenim Dediğiniz Üzere Propaganda İle Tercihler Ayrı Olaylardır :)

Şahsıma Kalırsa Ben Böyle Düşünüyorum.

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Oylar Ve Seçimler İnsanları Bağlar Hakan Hocam Togg Propaganda Aracı Olarak Kullanıldı Onda Hem Fikiriz Fakat Sonuç Olarak Bu Bir Devlet Şirketi Değil Bu Bir Girişim Şirketi Özel Sektör Kısacası İnsanların Emekleri Var Göz Ardı Edilemez Muhalifte Olsak Ana İktidar Destekçiside Olsak. Bunu Unutmamak Lazım.

Ki Zira Ülkede İnternet,Basın Ve TV Özgürlüğü Var İsteyen A Haberde İzleyebiliyor İsteyen Show TV İsteyen CNN Kimin Kime Oy Vericeği Tamamen Şahsidir Zira Herkes Bu Ülkenin Vatandaşı İse Herkesin Dini,Politik Ve Siyasi Görüşü Kendine Göredir.

O Yüzden Ben Sadece Malum Partiye Sallarım Onun Seçmenine Sallamam Çünkü Seçmen Benim Gibi İnsan Hiçbir Farkı Yok Benden. O Yüzden O Partinin Seçmenini Değil Partiyi Yargılamak Lazım Siyasi Fikirler Öznel Ve Kişiseldir Genel Yargılar Değildir. O Yüzden Herkesin Seçimi Kendini Bağlamakta Efenim Dediğiniz Üzere Propaganda İle Tercihler Ayrı Olaylardır :)

Keşke herkes sizin gibi düşünse ?

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959

Hocam yazınızı okurken dikkatimi her kelimenin büyük harfle başlaması çok dikkatimi çekti. Diğer yazılarınızda böyle. Özel bir sebebi var mıdır?

Ekto02

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,330
Hocam yazınızı okurken dikkatimi her kelimenin büyük harfle başlaması çok dikkatimi çekti. Diğer yazılarınızda böyle. Özel bir sebebi var mıdır?
Cocukluktan Kalma Bir Aliskanlik Hocam Bende Duzen Hastaligi Var Yazilarin Biri Kucuk Biri Buyuk Vb... Olunca Beni İrite Ediyor Haliyle Uyumlu Gozukmesi Adina Telefonumda Yazarken Her Harfin Bas Harfini Buyuterek Devam Ediyorum Hocam. Yani Tamamen Aliskanligim Yuzunden Gelisen Bir Surec.

Ayrica Bir Garip Aliskanligimda Var İnsanlar Normalde İki Bas Parmagiyla Telefonda Yazarlar Ben Bir Bas Parmagimi Bir İsaret Parmagimi Kullanarak Telefonumda Yaziyorum Hocam.

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Cocukluktan Kalma Bir Aliskanlik Hocam Bende Duzen Hastaligi Var Yazilarin Biri Kucuk Biri Buyuk Vb... Olunca Beni İrite Ediyor Haliyle Uyumlu Gozukmesi Adina Telefonumda Yazarken Her Harfin Bas Harfini Buyuterek Devam Ediyorum Hocam. Yani Tamamen Aliskanligim Yuzunden Gelisen Bir Surec.

Ayrica Bir Garip Aliskanligimda Var İnsanlar Normalde İki Bas Parmagiyla Telefonda Yazarlar Ben Bir Bas Parmagimi Bir İsaret Parmagimi Kullanarak Telefonumda Yaziyorum Hocam.
Hocam ayrı bir dert o da. Geçmiş olsun.

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
Hocam kim yaparsa yapsın ülkeye bir çivi çakılmış,hazineye bir tl kâr kalmış olsa o yararlı birşeydir.Olayın siyasete dökülmesi normal bişey değil.14yaşımdayım şunu bilirim:üretmeden hiçbişey olunmaz.

edit: Fiyatından şikayet eden kişiler haklılar fakat şöyle ki bu araba simdi satılacak kâr edecek ki düşük segmenti yüksek segmenti sonra kamyoneti motorsikleti hatta vasıta sektöründen dışarıya bile ulaşacak belkide.Akp destekleyeni değilim.

Son düzenleme:

Ekto02

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,330
Hocam ayrı bir dert o da. Geçmiş olsun.
Yok Ya Ben Acikcasi Memnunum Bu Durumdan Bana Çok Kotu Gelmiyor Forumlarda Veya Sohbetlerde Keyfimce Yaziyorum Cok Resmi Veya Ozel Bir Sey Yazicagim Zaman Ozellikle Dikkat Ediyorum İmla Kurallarina Vb... O Yetiyor Hocam.