Tebessüm etmek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 7/24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Bazen mutlu olmak ve umutların peşinden koşmak.. Koştuğun sürece kalmak aynı yerde ilerleyememek, ilerlediğinde mutlulukların gölgesinde oturup kalmak.Söyleyin bana, mutlu olmanın sırrı nerededir ?

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Treni gördüm ama rayları bulamadım..

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Özellikle 4.dk dan sonra mutluluğun sırrını anlatıyor.
[video=youtube;gBhJFbR1ZZM]http://www.youtube.com/watch?v=gBhJFbR1ZZM[/video]

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Mutlu olmak diye bir şey yoktur .

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sen mutlu olamazsın sadece karşındaki insanlara öyle olduğunu hissettirebilirsin.

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
mutluluk herşeyi olduğu gibi kabullenmektir. başkada bir yöntemi yoktur .

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Mutluluk bence kişiye göre değişir kimi bi parça ekmekle mutlu olur kimine dünyaları versen olmaz onun için kendimizi mutlu etmemiz bize bağlı :)

Okulda yazdığım kompozisyonlara benzedi :D :D

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Kabullenmek zor değilde ondan sonrası.. her acı verir kalpte bir sancı.. mutlu olmak yada umutlu olmak.. gözlerimin önünden süzülen geçmişim ve mutluluklarım.. zaman ne hızlı ilerlemiş.. özlüyorum.. sarı papatyam. senle o güzel yıllarımı..

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Mutluluk bence kişiye göre değişir kimi bi parça ekmekle mutlu olur kimine dünyaları versen olmaz onun için kendimizi mutlu etmemiz bize bağlı :)

Okulda yazdığım kompozisyonlara benzedi :D :D
Bana Göre Ruhsal Bi Durum

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Mutluluk bence kişiye göre değişir kimi bi parça ekmekle mutlu olur kimine dünyaları versen olmaz onun için kendimizi mutlu etmemiz bize bağlı :)Okulda yazdığım kompozisyonlara benzedi :D :D
Şekil a. dada olduğu gibi arkadaş mutlu olabilir ya da olmayabilir ama bizi cümlelerinin sonuna koyduğu ikonlarla mutlu olduğuna inandırmaya çalışıyor.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Uyumak istiyorum sonsuza dek..

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Söyleyebileceğim tek kelime İyi Geceler...Ama anlatmak istediğin her şey için Dinliyorum...

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
[MENTION=23389]mila12[/MENTION] [MENTION=26151]OnLT[/MENTION] [MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] [MENTION=25391]keyloger[/MENTION] [MENTION=52839]Rom.[/MENTION] [MENTION=47620]spybot[/MENTION]

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Mutlu olmanın sırrı sevdiğin şeyi yapmaktır bana göre, şimdilik yaşım daha küçük olduğu için beni mutlu eden şey okumak :)

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
okuyarak mutlu olabılseydım ben cok mutlu olurdum sanırım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kabullenmek zor değilde ondan sonrası.. her acı verir kalpte bir sancı.. mutlu olmak yada umutlu olmak.. gözlerimin önünden süzülen geçmişim ve mutluluklarım.. zaman ne hızlı ilerlemiş.. özlüyorum.. sarı papatyam. senle o güzel yıllarımı..

Onunla neler yaşadığını anlatır mısın bize
Takip ediyorum, bekliyorum yaz..

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Sahip olmadıklarına üzülmeyip, sahip olduklarınla yetinirsen.. Yani şükredersen mutlu olursun.

emekçi

Asistan
Reaksiyon puanı
4
mutlu olmak için önüne koşullar koymayacaksın yeri geldimi birşeylerden vazgeçmesini bileceksin.hayatta herşey olacak diye birşey yok.yaptığın yanlışı durmadan tekrarlamayacaksın.yaşadığın sorunları ilerde hatırlayıp yas tutmayacaksın üstüne yeni sayfa açacaksın.kimseyi hiçbirşeyi karşılaştırmayacaksın şu şöyle bu böyle diye.şükretmesini bileceksin.bazı şeylerde ise sen ne yaparsan yap etkisiz elemansın bunada yapacak birşey yok...

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Kalpler Ancak ALLAH'ı Anmakla Mutmain Olur.(Rad 28)

ArenA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mutluluğun "her bünye için iyi gelecek" türünde bir tarifi yok sanırsam. Kendi reçeteni kendin yazmann gerekecek. Mesela yaparken mutlu olduğun şeyler vardır, bunları farkedersin. Yapmaya devam et.. Sanmıyorum ki birisini ağlatmak veya hırsızlık yapmak sana mutluluk versin, bu aslında zayıflığının göstergesi olur. Aksine birine yardım etmek, onu güldürebilmek veya okumaya meraklı bir çocuğa kitap almak onu mutlu edeceği gibi seni de mutlu edecektir mesela. Bu tür şeyleri senin arayıp bulman ve kendi mutluluk reçeteni hazırlaman gerekiyor. Ben mesela fotoğraf çekmekten çok mutlu oluyorum ve devam ediyorum. Başkalarını fotoğraflamak onları mutlu ediyor ve bu böyle devam edip gidiyor.. :)
Musmutlu günler dilerim!

Not: Asla yapılmayacak şeylerden birisi de televizyon izlememek. Çok şey kaçırmazsın emin ol, hatta sana çok şey katar televizyon izlememek. Mesela sana zaman kazandırır. ;)