• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Team Viewer virüs kapar mı ?

lezginkassa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlıkta da belirttiğim gibi merak ettiğim konu şu,normal bir bilgisayarvirüslü bir bilgisayara team aracılığıyla bağlanırsa virüs kapabilir mi ?

Şu ihtimal ile kapar. Virüslü bilgisayardan kendi bilgisayarınıza dosya çekme ile bulaşır.

Bulaşıyor, bulaşıyor. Daha yeni Format atmıştım arkadaşın bilgisayarı da virüsülüymüş. Bilmiyordum virüslü olduğunu. Benim PC'ye bulaştığınıda CPU kullanımından öğrendim, durup dururken %50, %100 Oluyordu CPU Kullanımı. Yani kısaca özetlersek bulaşabiliyor.

Bulaşıyor, bulaşıyor. Daha yeni Format atmıştım arkadaşın bilgisayarı da virüsülüymüş. Bilmiyordum virüslü olduğunu. Benim PC'ye bulaştığınıda CPU kullanımından öğrendim, durup dururken %50, %100 Oluyordu CPU Kullanımı. Yani kısaca özetlersek bulaşabiliyor.
Öyle tahmin etmiştim bende,emin olmak için fikirler almak istedim.Teşekkür ederim.Başka fikirler de bekliyorum : )