SamsungGalaxyS3
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 0
Team 16GB Micro SD Class 4 Hafıza Kartı + USB Kart Okuyucu (TMMSD16GC4U)
Bunlarda Kullanıcı Yorumları
Bence Class4 şu saatten sonra alınmaz, paranız varsa Class10 ürün tercih edin:
http://www.hepsiburada.com/liste/te...ls.aspx?productId=bd100943&categoryId=1100011
ama bu micro sd degil hocam ya s3 e nasıl takıcaz
ama bu micro sd degil hocam ya s3 e nasıl takıcaz
bunlar fotograf makinelerinde felan kullanılıyor genel olarakHakkat mi yaw e gece 3müş olur o kadar
bunlar fotograf makinelerinde felan kullanılıyor genel olarak
olur böyle vakalar s3 yakalar
ben uğraşmadım ya gittim vodafone bayisine micro sim kart talep ettim ücretsiz şekilde verdiler.Şımarma hemen bi de açıklama yapmış fotoğraf makinelerinde kullanılıyor diye
Sim kartı micro sim yaparken kestik bunu da keseriz :mrgreen:
ben uğraşmadım ya gittim vodafone bayisine micro sim kart talep ettim ücretsiz şekilde verdiler.
işin garibi s3 e taktım ama nasıl cıkartılır bilemem cünkü hani çıt çıtlı gibi de degil gibi bastırıyorum geri gelmiyor mahsur kaldı orada
bu arada bu micro simleri kullanmak için aparatlar var micro simleri normal cihazlarda kullanmak için bursada hiç bir yerde bulamadım nette bulursanız bana link atabilirmisiniz normal sim kartın içinden o bakırlı kısmını kestiklirni düşünün ortasına micro simi tekrardan yerleştiriyruzBenim vodafone kartı da öyle, kestirmiştim ben giriyor ama iğneyle çıkartıyorum Avea'yı kendim kestim daha rahat giriyor çıkıyor.
bu arada bu micro simleri kullanmak için aparatlar var micro simleri normal cihazlarda kullanmak için bursada hiç bir yerde bulamadım nette bulursanız bana link atabilirmisiniz normal sim kartın içinden o bakırlı kısmını kestiklirni düşünün ortasına micro simi tekrardan yerleştiriyruz
denizden geldim yanıyorum ama forumdan da geri kalamıyorum ne iş anlmadım yarın yanık kremi alıcam birde buna tavsiyede bulunursanız sevinirim
hadı ya sizin elinizdekine 25 lira vereyimBende fazladan var adapazarına gelirsen vereyim
La 35 TL'ye samsung 16 gb class 10 kart varmış ya la ben gittim team olanı aldım bi de kargoyla 45e geldi, araştırsaydım keşke, neyse buyrun size link bence kaçırmayın
http://urun.gittigidiyor.com/cep-te...ng-micro-sd-hc-hafiza-karti-class-10-60310866
Ya beyler samsung class 10 aldım ama;
Okuma hızı 15mb/s
Yazma hızı 6mb/s
Bu normal mi? Ürünü iade mi edeyim?