Team 16GB Micro SD Class 4 Hafıza Kartı + USB Kart Okuyucu Sadece 22 TL!

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Camera_998168.jpg
Camera_998169.jpg
Camera_998172.jpg

Team 16GB Micro SD Class 4 Hafıza Kartı + USB Kart Okuyucu (TMMSD16GC4U)

Bunlarda Kullanıcı Yorumları
9p3lp.jpg

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Aralarında veri okuma hızı çok belirtilimi? Çok fark ediyor mu?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
8 gb class 6 10 liraya var onu bile almayın diyorlar hele s3 e yakışmazmış

yesilbeyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Class 6 nın class 10 a göre küçük boyutlu dosyaları okuma süresi daha kısa
O yüzden class 6 cep telefonları için daha uygun.
Şöyle bir veri tabanım var Tıklayın

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Şımarma hemen :P bi de açıklama yapmış fotoğraf makinelerinde kullanılıyor diye :P

Sim kartı micro sim yaparken kestik bunu da keseriz :mrgreen:
ben uğraşmadım ya gittim vodafone bayisine micro sim kart talep ettim ücretsiz şekilde verdiler.
işin garibi s3 e taktım ama nasıl cıkartılır bilemem cünkü hani çıt çıtlı gibi de degil gibi bastırıyorum geri gelmiyor :D mahsur kaldı orada :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
ben uğraşmadım ya gittim vodafone bayisine micro sim kart talep ettim ücretsiz şekilde verdiler.
işin garibi s3 e taktım ama nasıl cıkartılır bilemem cünkü hani çıt çıtlı gibi de degil gibi bastırıyorum geri gelmiyor :D mahsur kaldı orada :D

Benim vodafone kartı da öyle, kestirmiştim ben giriyor ama iğneyle çıkartıyorum :D Avea'yı kendim kestim daha rahat giriyor çıkıyor. :D

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Benim vodafone kartı da öyle, kestirmiştim ben giriyor ama iğneyle çıkartıyorum :D Avea'yı kendim kestim daha rahat giriyor çıkıyor. :D
bu arada bu micro simleri kullanmak için aparatlar var micro simleri normal cihazlarda kullanmak için bursada hiç bir yerde bulamadım nette bulursanız bana link atabilirmisiniz normal sim kartın içinden o bakırlı kısmını kestiklirni düşünün ortasına micro simi tekrardan yerleştiriyruz

denizden geldim yanıyorum ama forumdan da geri kalamıyorum ne iş anlmadım yarın yanık kremi alıcam birde buna tavsiyede bulunursanız sevinirim :P

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
bu arada bu micro simleri kullanmak için aparatlar var micro simleri normal cihazlarda kullanmak için bursada hiç bir yerde bulamadım nette bulursanız bana link atabilirmisiniz normal sim kartın içinden o bakırlı kısmını kestiklirni düşünün ortasına micro simi tekrardan yerleştiriyruz

denizden geldim yanıyorum ama forumdan da geri kalamıyorum ne iş anlmadım yarın yanık kremi alıcam birde buna tavsiyede bulunursanız sevinirim :P

Bende fazladan var adapazarına gelirsen vereyim :D

La 35 TL'ye samsung 16 gb class 10 kart varmış ya la :( ben gittim team olanı aldım bi de kargoyla 45e geldi, araştırsaydım keşke, neyse buyrun size link bence kaçırmayın

http://urun.gittigidiyor.com/cep-te...ng-micro-sd-hc-hafiza-karti-class-10-60310866

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bende fazladan var adapazarına gelirsen vereyim :D

La 35 TL'ye samsung 16 gb class 10 kart varmış ya la :( ben gittim team olanı aldım bi de kargoyla 45e geldi, araştırsaydım keşke, neyse buyrun size link bence kaçırmayın

http://urun.gittigidiyor.com/cep-te...ng-micro-sd-hc-hafiza-karti-class-10-60310866
hadı ya sizin elinizdekine 25 lira vereyim :P :P
benim 8 gb mevcut orjinal toshibanın gayette memnunum yinede teklifiniz için teşekkürler

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Neyse yeni vermiştim zaten. İptal ettim siparişi, samsung olanı alacağım :)

Aparatlar vardı gittigidiyorda bi araştır sen, 3 5 lira bişey.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
class 10 almadıktan sonra isterse 1 tl'ye bim'de satsınlar.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Ya beyler samsung class 10 aldım ama;

Okuma hızı 15mb/s
Yazma hızı 6mb/s

Bu normal mi? Ürünü iade mi edeyim?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Böyle class 10 mu olur yaw. İade etmeye de üşeniyorum şimdi. Yukardaki team class 10'un hızı nasıldır acaba. Keşke iptal etmeseydim siparişi, kafam çok karıştı.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Bende class 10 almayı düşünüom da samsung mu sandisk m, team mi telefon için düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim...