goktug05.06
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 121
selamlar lise sınavı sonrası almak istediğim cep telefonu kullananlar varsa + ve - yönlerini yazabilir mi alınır mı ?
Ne alaka? Sadece rn 8 önerdik diye rn 8 tarikatı mı olmuş oluyoruz? Sadece öneri. Zaten hala araştırıyorum başka öneriler yapacağım. Neden rn 8 önerilmesi size batıyor?Redmi note 8 tarikatı mı var bu forumda ?
2.el düşünmüyorum 0 öneri ?İkinci el galaxy note 8 öneririm. Çok iyi bir cihaz hala. Tcl plex yerine veya rn 8 yerine çok daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne alaka? Sadece rn 8 önerdik diye rn 8 tarikatı mı olmuş oluyoruz? Sadece öneri. Zaten hala araştırıyorum başka öneriler yapacağım. Neden rn 8 önerilmesi size batıyor?
0 olarak şu an 3000 belki 4000 altı cihazlar çöp (Yani şu anki fiyatları ile çöp). Vereceğiniz para kesinlikle çöpe gitmiş olur. Anneme 1800'e rn 8 almıştık şimdi uçmuş. Enazından yine en alınabiliri. En iyisi ikinci el bir amiral gemisi almak. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...e-8-samsung-turkiye-garantili-828765112/detay2.el düşünmüyorum 0 öneri ?
2.el düşünmüyorum0 olarak şu an 3000 belki 4000 altı cihazlar çöp (Yani şu anki fiyatları ile çöp). Vereceğiniz para kesinlikle çöpe gitmiş olur. Anneme 1800'e rn 8 almıştık şimdi uçmuş. Enazından yine en alınabiliri. En iyisi ikinci el bir amiral gemisi almak. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...e-8-samsung-turkiye-garantili-828765112/detay
Bunun gibi
İkinci el galaxy note 8 öneririm. Çok iyi bir cihaz hala. Tcl plex yerine veya rn 8 yerine çok daha iyi.
Ne alaka? Sadece rn 8 önerdik diye rn 8 tarikatı mı olmuş oluyoruz? Sadece öneri. Zaten hala araştırıyorum başka öneriler yapacağım. Neden rn 8 önerilmesi size batıyor?
Redmi Note 8 derim. Bunların CPU ve GPU artı WI FI kartları rezalet.2.el düşünmüyorum
Casper Via S 128 GB (Casper Türkiye Garantili) Fiyatları ve Özellikleri
Casper Via S 128 GB (Casper Türkiye Garantili) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Oppo A5 2020 64GB Karbon Siyahı Akıllı Telefon Fiyatı ve Özellikleri
Oppo A5 2020 64GB Karbon Siyahı Akıllı Telefon fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Oppo A5 2020 64GB Karbon Siyahı Akıllı Telefon en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Alcatel Tcl Plex 128gb Obsidyen Siyahı (TCL Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Alcatel Tcl Plex 128gb Obsidyen Siyahı (TCL Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
sizlerce hangisi performans ve kamera açısından
nasıl bir cümle bozukluğu iyi ama sıkıntı çıkarmazCasper alma pişman olursun oppo iyi ama sıkıntı çıkarmaz
Vestel Venus Z40'da olabilir AMOLED ekran vs.nasıl bir cümle bozukluğu iyi ama sıkıntı çıkarmaz
sence tcl plex nasıl ?Vestel Venus Z40'da olabilir AMOLED ekran vs.
Çok güzel alabilirsin. WI FI ında AC desteğide var.sence tcl plex nasıl ?
teşekkürler büyük ihtimalle alıcamÇok güzel alabilirsin. WI FI ında AC desteğide var.
oyun konusunda nasıl senceÇok güzel alabilirsin. WI FI ında AC desteğide var.
Dolphin Emulator gibi QEMU'da VM çalıştırmak gibi işleri rahatça yapabilir seviyede.teşekkürler büyük ihtimalle alıcam
oyun konusunda nasıl sence
tamamDolphin Emulator gibi QEMU'da VM çalıştırmak gibi işleri rahatça yapabilir seviyede.
Pubg vs. bunların yanında tırt kalıyor.
daha performanslı aynı fiyatlara telefon varmı bildiğin ?
Hayır, yok.tamam
daha performanslı aynı fiyatlara telefon varmı bildiğin ?
teşekkürlerHayır, yok.
redmi Note 8 yanina yaklasamaz TCL Plex in....İş görür alabilirsin
Ama Redmi Note 8 daha iyi.
%100 doğru.redmi Note 8 yanina yaklasamaz TCL Plex in....
www.epey.com da niteliklerini karsilastir epey' in de verdigi performans puani sana ayrica referans olsun ama tabi epeyin puanlamasinda cihazin guncel piyasa fiyati dikkate alindigi icin nitelikleri kdr tercih sebebin olmasin yani cihazin donanim potansiyeli her zaman paranin karsiligini alman gereken en onemli tarafi olmalı nacizane ...şuanki tel samsung galaxy c7 sizce o nasıl tcl plex karşılaştırma gibi olsa nasıl olur
?sizce ekranı nasılsır tcl plexin dayanık açısından