bilexsamet
Profesör
Verdim. Daha önce de söylemiştim zaten. Vermeden açmıyor zaten.Sen kullanırken kimlik bilgileri vermiş miydin peki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen verdin ki tckimlik bilgileri
Verdim. Daha önce de söylemiştim zaten. Vermeden açmıyor zaten.Sen kullanırken kimlik bilgileri vermiş miydin peki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen verdin ki tckimlik bilgileri
Bir sorunla karşılaştın mıVerdim. Daha önce de söylemiştim zaten. Vermeden açmıyor zaten.
Bizi mi trollüyorsun, anlamadım.Bir sorunla karşılaştın mı
Cevap verme artık, cevap verdiğimizi farkettikçe konu açıyorYine aynı konuyu açmış.![]()
Verdim bileAlma kardeşim boşver, sen bu gidişle çok kafayı takarsın alma kafan rahat olsun.
Emin misin hayatında birinin TC si ile en fazla ne yaptinTc kimlik no ile yapamayacağın şey yoktur
Onceden tek TC olmasada kimlik fotokopisi ve biraz muhtar üstün zekası ile şirket açılıyor du simdi tek ise yaramazTc kimlik no ile seri no ile üzerimize şirket açılabilir mi kredi çekilebilir mi ?
Emin misin hayatında birinin TC si ile en fazla ne yaptin
Evet bende birazcık paranoyaklık var birine güvenmekte zorlanıyorum ininal tcmb, bddk, bkm onaylı bir firma olmasına rağmen ve herkes bir şey olmaz demesine rağmen içimde ki korku nedense dinmiyor anlamış değilimEmin misin hayatında birinin TC si ile en fazla ne yaptin
Hiç birşey olmuyor
birazcık paranoyaklık... Sadece "BIRAZCIK"Evet bende birazcık paranoyaklık var birine güvenmekte zorlanıyorum ininal tcmb, bddk, bkm onaylı bir firma olmasına rağmen ve herkes bir şey olmaz demesine rağmen içimde ki korku nedense dinmiyor anlamış değilim
Kullanma o zaman, yeter tamam mı. Konuyu uzatma ve bunun ile alakalı bir konu daha açma, usandırma milleti.Evet bende birazcık paranoyaklık var birine güvenmekte zorlanıyorum ininal tcmb, bddk, bkm onaylı bir firma olmasına rağmen ve herkes bir şey olmaz demesine rağmen içimde ki korku nedense dinmiyor anlamış değilim