- Konuyu başlatan
Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
Öyle güzel olmaz beDolapta azıcık duruyordu gidip ısıttıracaksınız bana off ya
Öyle güzel olmaz beDolapta azıcık duruyordu gidip ısıttıracaksınız bana off ya
Mısır unuyla yapıyoruz no problemo ?Fazla un koyma bir yerini tıkama.
Üstüne ekstra kaşar kesiyorum ilk hali gibi olmasada yeniyor ?Öyle güzel olmaz be
Taze çay yanına başka bişey koyma ??Mısır unuyla yapıyoruz no problemo ?
Sizin yüzünüzden yogurdun içine ekmek dogradım be ???Acıktırdınız. ?
Birde minci var muhlamaya benzer oda güzel yeriz. ?Sizin yüzünüzden yogurdun içine ekmek dogradım be ???
Bizim yöreyle alakası yoktur bilmiyorum.Sütlüde var o da çok güzel göçmen yemeği olarak geçiyor geçen anacuğum yapmıştı
Facebooktaki yorumların yalancısıyım ?Bizim yöreyle alakası yoktur bilmiyorum.
Sütlüde var o da çok güzel göçmen yemeği olarak geçiyor geçen anacuğum yapmıştı
Adres veriyorum yollayın ablanıza ben bir tadına bakayım. Gurmeyim ??Birde minci var muhlamaya benzer oda güzel yeriz. ?
Abla zehirlenmeyeceğinin garantisini veremem bakAdres veriyorum yollayın ablanıza ben bir tadına bakayım. Gurmeyim ??
Karadeniz lokantalarında vardır. ''Rizelilerin'' Sonradan gurme.Adres veriyorum yollayın ablanıza ben bir tadına bakayım. Gurmeyim ??
Ya bana bişey olmaz ablam sen beni düşünme 4 sene yurtta kaldı ablan aslanlar gibi ????Abla zehirlenmeyeceğinin garantisini veremem bak
Ya of ben açacaktım yaaa ???Karadeniz lokantalarında vardır. ''Rizelilerin'' Sonradan gurme.
Ben ne düşündüm biliyo musunuz yazın istanbulda buluşup kokoreç yemege gidelim hep birlikte ???Yok yok bu ekip acil yemeğe gitmeli bi konudaki herkes mi acıkır arkadaş
Hakkı abiyide alalım Forum üyeleriyle kokoreç ?Ben ne düşündüm biliyo musunuz yazın istanbulda buluşup kokoreç yemege gidelim hep birlikte ???
Ne b.k yemeye istanbula gidiyorsun derler bana. ?Ben ne düşündüm biliyo musunuz yazın istanbulda buluşup kokoreç yemege gidelim hep birlikte ???
Hakkı reisi bilmem de sedef reis kesin gelir ????Hakkı abiyide alalım Forum üyeleriyle kokoreç ?
Kim dermiş ?Ne b.k yemeye istanbula gidiyorsun derler bana. ?
İnce var.Kim dermiş ?
Şimdi anladım komik degildi ama güldüm ??İnce var.
Yesinler sorun değil ama vatandaşın halini görsünler.Mecliste bu fiyata bu yemekleri yiyen adam halkin disarida hangi fiyata neleri yedigini nasil anlasin zaten. Bu fiyata yemek yiyerek asgari ucret ile gecinmek kolay derler tabi.
Hayatları boyunca geçim sıkıntısı çekmemiş, Türkiye'yi yakından uzaktan tanımayan 2 lafı bir araya getirmeyen adamları milletvekili yaparsanız anlamazlar tabiMecliste bu fiyata bu yemekleri yiyen adam halkin disarida hangi fiyata neleri yedigini nasil anlasin zaten. Bu fiyata yemek yiyerek asgari ucret ile gecinmek kolay derler tabi.
Pekmezlisini ilk kez duydum bak ?Anacuğumun içine doğmuş herhalde pekmezli mıhlamayla geldi ?
Doğu karadenizli olmadığın belli oluyor.Anacuğumun içine doğmuş herhalde pekmezli mıhlamayla geldi ?
Ben zaten Marmara bölgesinden yarışmaya dahil oldum ne işim var burada anlamadım ?? annem Karadenizli benim zatenDoğu karadenizli olmadığın belli oluyor.
Vay bee o zaman birlikte Mıhlarız ?Hakkı reisi bilmem de sedef reis kesin gelir ????
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kim dermiş ?