Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
Gerçi böyle yerlerde her zaman uygundur fiyatlar öğretmenevlerinde falan da ama halkla meclis arasında da bu kadar uçurum olur mu yaVatandaş zaten başka ülkenin vatandaşı...
Yakında babayı alırız ???Onların yemeği yediği fiyata biz salatayı alıyoruz.
Bizim de zamlardan belimiz bükülmeyi geçti başımız koptu kardeş ??Meclise bile doğal olarak zam gelmiş.
Susam tanesi kadar gelmiş evet.Meclise bile doğal olarak zam gelmiş.
Seçilirsen girersin tabiki ya da sağlam bir dayın varsa ??Biz de girebiliyormuyuz.
En iyisi boş vaadler vererek gir içeri kimse çakmaz o zaman ????Herkesi nereden tanıyacaklar? Takım elbise giyer giderim. Biraz da ciddi bir sürat asışı ile kimse bir şey diyemez.
Necip fazıl kısakürek’in hayat hikayesinden; Üstad tramvaya biner ve cam kenarında bir koltuğa oturur. Biraz sonra bikaç takım elbiseli adam gelir. bir tanesi: "oradan kalkar mısınız? ben oturacağım" der.Vatandaş zaten başka ülkenin vatandaşı...
Ne güzel demiş ?Necip fazıl kısakürek’in hayat hikayesinden; Üstad tramvaya biner ve cam kenarında bir koltuğa oturur. Biraz sonra bikaç takım elbiseli adam gelir. bir tanesi: "oradan kalkar mısınız? ben oturacağım" der.
Üstad: Neden? Sizin ne ayrıcalığnız var?
- ben milletvekiliyim!
Üstad: Ben de MİLLETİM! der.
Ağlamaa gibiMıhlama ne yaaa ? ? ? dasdsabvnvavasvmnvbd
Ay mıhlama diyince aklıma kuymak geldi ama neyse yazdım buradan devam etmeyelim ama konu sapmasın yine ???Ağlamaa gibi
Mis mis ?Mıhlama ne yaaa ? ? ? dasdsabvnvavasvmnvbd
Karaciğerim ağrıdıMis mis ?
Yahu öyle yiycek mi var ? ? ?Ağlamaa gibi
Cheseburger 135 lira ne yav Bizim buradaki iyi mekanda(mekan harbili iyi) 60 TL civarlarında menü alınıyor. Mix burger menü diye birşey var 80 TL ye 2 burger patates ve tavuk topları var.TBMM Lokantasından güncel bir Adisyon paylaşılmış gündem olmuş. Ne diyosunuz fiyatlara ?
Rize muhlaması.Yahu öyle yiycek mi var ? ? ?
Bak gördünüz mü konu nereye geldi yine ya bu benim lanetim miiggggh????Rize muhlaması.
Trabzon kuymağı.
Olsun yine alaka var tbmm adisyonundaki muhlama konu.Bak gördünüz mü konu nereye geldi yine ya bu benim lanetim miiggggh????
Daha bu sabah yedim harika birşey yavv öneririm Zaur abey bi ara gel bize yapayımMıhlama ne yaaa ? ? ? dasdsabvnvavasvmnvbd
Herkes güzel yapamaz onu benim anam muhteşem yapar mesela onun dibini tahta kaşıkla sıyıracaksın Öffff ???Daha bu sabah yedim harika birşey yavv öneririm Zaur abey bi ara gel bize yapayım
Fazla un koyma bir yerini tıkama.Daha bu sabah yedim harika birşey yavv öneririm Zaur abey bi ara gel bize yapayım
Dolapta azıcık duruyordu gidip ısıttıracaksınız bana off yaHerkes güzel yapamaz onu benim anam muhteşem yapar mesela onun dibini tahta kaşıkla sıyıracaksın Öffff ??