- Reaksiyon puanı
- 2,124
Biraz boş bir konu gibi geldi bana. TBMM tabi ki dizi izleme yeri değil. Bunu söylemek için ilk imzacı olmak mı gerekiyor?
Bazen acele yazdığımızda bazı eksik bıraktığımız ayrıntıların farkına varamıyoruz. Bu mesajımda da öyle olmuş. Düzeltme imkanımız olmadığı için alıntı yaparak düzeltmek zorunda kaldım.Başörtülü olması suçlu olmasına yetmiyor mu?
Hem örtülüyse bir kadın, saygı ona gerek yav(!)
Başörtülü olması suçlu olmasına yetmiyor mu?
Hem örtülüyse bir kadın, saygı ona ne gerek yav(!)
Adam böyle bi şey söylemedi sırf kendinizi haklı göstermek için yaptığınız şeyler gerçekten utanç vericiBaşörtülü olması suçlu olmasına yetmiyor mu?
Hem örtülüyse bir kadın, saygı ona gerek yav(!)
???Adam böyle bi şey söylemedi sırf kendinizi haklı göstermek için yaptığınız şeyler gerçekten utanç verici
Hangi adamdan bahsediyoruz birader? Sen ne anladın da gelip burada maydanoz oluyorsun, hiç anlamadım.Adam böyle bi şey söylemedi sırf kendinizi haklı göstermek için yaptığınız şeyler gerçekten utanç verici
Berke adlı kullanıcıyı başörtülü kadınlara hakaret etmiş gibi göstermeye çalışıyorsunuz ama arkadaş öyle bi şey söylemediHangi adamdan bahsediyoruz birader? Sen ne anladın da gelip burada maydanoz oluyorsun, hiç anlamadım.
Sağ ol dostum beni savunduğun içinBerke adlı kullanıcıyı başörtülü kadınlara hakaret etmiş gibi göstermeye çalışıyorsunuz ama arkadaş öyle bi şey söylemedi
Berke kim bilmiyorum ben, şu ana kadar tek satır muhatap dahi olmadığım bir kişidir. Buraya gelişi birkaç gün olmuş, kendince karşıtlarına racon kesmeler, hakaretamiz ifadeler, vs. Saygı ve had bilmede özürü olan kişiler benim konum dışındadır.Berke adlı kullanıcıyı başörtülü kadınlara hakaret etmiş gibi göstermeye çalışıyorsunuz ama arkadaş öyle bi şey söylemedi
Tabii ya, buraya geleli daha birkaç gün olduğu için hiçbir şey bilmiyorum zaten(!) Anlaşılan sözlerim birilerine batmış.Berke kim bilmiyorum ben, şu ana kadar tek satır muhatap dahi olmadığım bir kişidir. Buraya gelişi birkaç gün olmuş, kendince karşıtlarına racon kesmeler, hakaretamiz ifadeler, vs. Saygı ve had bilmede özürü olan kişiler benim konum dışındadır.
Tabii ya, buraya geleli daha birkaç gün olduğu için hiçbir şey bilmiyorum zaten(!) Anlaşılan sözlerim birilerine batmış.
Not: Profilinde resmini gökdelene koymasından bile egoistliğinin zirve yaptığı belli olan, MÜTEVAZILIKTA ÖZRÜ OLAN kişiler, BENİM KONUM DIŞINDADIR.
Attığın mesajla da KENDİNCE KARŞITLARINA RACON KESEN BİRİ olduğun anlaşılıyor bu arada. HAKARETAMİZ ifadelerde de bulunmasan güzel olur Seyyah, ayıp oluyor. Mesajın biraz öyle olmuş.
SAYGI VE HAD BİLMEDE DE ÖZÜRÜM gerçekleri söylemekse, evet; SAYGI VE HAD BİLMEDE ÖZÜRÜM var.
Ben ve benim gibiler konuşacak ve sözlerimiz de senin gibilere batacaktır her daim. Şu zamana kadar hep böyle oldu, olacak da. Hatta az önce de bunu kanıtladın.![]()
Estağfirullah hocam.Berke SABIR, kusura bakma kardeşim, şahsım için ne dersen kabulümdür. Yeter ki dinime, inançlarıma söz etme. Bazı konulardaki aşırı hassasiyetim sebebiyle bazen kırıcı olabiliyorum, lakin bu İslam dini dışında bir mevzuysa inan ki bu yazdıklarıma sonradan çok pişman olmuşumdur. Vakit geçmeden düzeltme imkanım olan birçok mesajımı sonradan düzenlediğim çok olmuştur, bu sebeple...
Her neyse, kalbini kırdımsa özür dilerim, hakkını helal et lüften.
Biraz fazla "ve" kullanmışım sanırım hocam, kusuruma bakmayın lütfen.Estağfirullah hocam.Asıl ben farkında olmadan incitici ifadelerde bulunduysam çok özür dilerim, affola. Ben sadece dinin imanın bazı şeylerin sembolü haline getirilmesine kızıyorum, dolayısıyla da bazen sert ve kırıcı ifadelerde bulunabiliyorum. Yoksa asla bilerek ve farkında olarak kimsenin dinine ve imanına karşı çıkmam, asla hakaret etmem ve asla kırıcı ve anlamsız bir söz dahi etmem. Şahsen ben de namazını kılan, orucunu tutan vb. bir müslümanım Elhamdülillah. Bu nazik mesajınız için de çok teşekkür ederim. Hakkım da sonuna kadar helal olsun hocam, lütfen siz de helal edin. İyi günler, iyi forumlar dilerim. Ailenize ve bütün sevdiklerinize selamlar, kendinize iyi bakın...
![]()