• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Tavuğa tecavüz eden adam

MakeMeBad

Asistan
Buna gülsemmi ağlasammı bilemedim traji komik bir resim heralde sadece türkiyede olur yazıları mutlaka okuyun

Hangi gazetenin haberi bu? Merak ettim açıkcası.
:)
Ne kadar doğru bilmiyorum ama Antalyalı yazıyordu. :(

Bir Antalyalı olarak utandım!

Hepimiz için utandırıcı fakat burdaki olay adamın yorumu
olaya aile açısından bakması :)
bunun insanlık dışı olduğundan falan bahsetmiyorda civcivlere üzülüyor
tavuğun sahibi olarak civcivleri torunu mu zannediyor nedir ^^

Dünya üzerinde 5milyardan fazla insan yaşıyor yarısı bayan desek 2,5milyar bayan var.Ulan bunların içinden bi tane sevgili bulamadınmı tavuğa tecavüs yuh :D Fantezi heralde :D :D :D

gokhans19' Alıntı:
Dünya üzerinde 5milyardan fazla insan yaşıyor yarısı bayan desek 2,5milyar bayan var.Ulan bunların içinden bi tane sevgili bulamadınmı tavuğa tecavüs yuh :D Fantezi heralde :D :D :D

Abazan herif...

gokhans19' Alıntı:
Gökhan demek ki karşı cinsleriyle anlaşamadı farklı cinslerle anlaşıyo

Bişi sorcamda tavuk+adam nası oluyo??? anlayan anlamıştır soruyu daha fazla açamam şimdi :} Bunların çocukları olursa bide tavukadam mı olcak nolcak :P

ne hangi devri geçmişte bile bu yoktu.Onun yerine adam ihtiyacını başka şekilde gideriyodu.hele adamın biraz parası varsa oh en iyisinden :}

bu antalyalılarda tuttuklarını gördüklerini .... tecavüz olayları hep burda oluyor nedense :S