Tavsiyeye İhtiyacım Var Fuji İle Nikon Arasında Kaldım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mcpasa63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mcpasa63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese Selamün Aleyküm Arkadaslar

İnternetten Fotograf Makinesi Alacam 400 tl gibi Bir Bütçem Var ama Hangisini alacam Diye Kararsız Kaldım

Taviyelerinizi Bekliyorum

[h=1]Fuji Finepix S4700 Siyah Dijital Fotoğraf Makinesi Fiyat = 369 Tl[/h]

[h=1]Fujifilm FinePix S2980 Siyah Dijital Fotoğraf Makinesi Fiyat = 379 Tl[/h]

[h=1]Nikon Coolpix L310 Siyah Dijital Fotoğraf Makinesi Fiyat = 379 Tl[/h]

Bunlardan Hangisini ALayım diye kararsız Kaldım Yardımlarınız Bekliyorum Özellikler Aşağıda

Fotograf Makinelerini Karşılaştırdım işte Resim

eo5MEm.png

Yardımlarınızı Bekliyorum :)

mcpasa63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncell arkadslar tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen yardım edin :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence fuji üzerinde dur...pixsel sayısı yüksek olanı tercih etmekte yarar var;çünkü ne kadar yüksek pixelde çekilirse daha sonra o kadar fazla net olarak büyültme yapılabilir ve sanki zoom yapmış gibi görüntü elde edilir...maksimum çekim hızı (1/2000) bence yeterlidir...uygun ışıkta (güneşli hava, açık alan) mesela uçan kuş, koşan insan, hareketli araba, sıçrayan su damlaları gibi şeyler rahatlıkla yakalanır...ISO oranı fazlasıyla yeterlidir...umarım açıklamaların bir faydası olur..

quale

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım bence ccd sensörlü makine yerine cmos sensörlü bi makine baksan bence daha güzel olur az ışıkta daha iyi performans elde edersin. Adını hiç anmamışsın ama ben compact sınıfta canon u tavsiye ederim. eğer bütçeni biraz artırabilirsen 499 liraya canon sx230 hs öneriyorum.(aslında vatan bilgisayarda 400tl idi ama stokta yok) 1080p film bence önemli gösterdiğin makinalar ful hd çekemiyor.megapixel e takılma derim. daha yüksel piksel daha iyi görüntü demek değildir unutma. gps işaretleme,daha iyi f değeri saniyede 3.2 kare seri çekim artıları.

sx230 ile çekilmiş bir video

https://www.youtube.com/watch?v=LSV9INvPvQA

mcpasa63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence fuji üzerinde dur...pixsel sayısı yüksek olanı tercih etmekte yarar var;çünkü ne kadar yüksek pixelde çekilirse daha sonra o kadar fazla net olarak büyültme yapılabilir ve sanki zoom yapmış gibi görüntü elde edilir...maksimum çekim hızı (1/2000) bence yeterlidir...uygun ışıkta (güneşli hava, açık alan) mesela uçan kuş, koşan insan, hareketli araba, sıçrayan su damlaları gibi şeyler rahatlıkla yakalanır...ISO oranı fazlasıyla yeterlidir...umarım açıklamaların bir faydası olur..

Dostum Tam da Almak İstediğim Bir Fotograf Makinesinden Bahsetmişsin Bende Zaten fuji arasında kalmıstım fuji modellerinden hangisini tavsiye edersin ??? karşılaştırmada var tevsiyni bekliyorum :)

Arkadaşım bence ccd sensörlü makine yerine cmos sensörlü bi makine baksan bence daha güzel olur az ışıkta daha iyi performans elde edersin. Adını hiç anmamışsın ama ben compact sınıfta canon u tavsiye ederim. eğer bütçeni biraz artırabilirsen 499 liraya canon sx230 hs öneriyorum.(aslında vatan bilgisayarda 400tl idi ama stokta yok) 1080p film bence önemli gösterdiğin makinalar ful hd çekemiyor.megapixel e takılma derim. daha yüksel piksel daha iyi görüntü demek değildir unutma. gps işaretleme,daha iyi f değeri saniyede 3.2 kare seri çekim artıları.

sx230 ile çekilmiş bir video

https://www.youtube.com/watch?v=LSV9INvPvQA

Hocam ne bileyim bu verdiğin videoya baktım çok hoşuma gitti zten benimde almak istediğim fotograf makinesi aile fotoları çekmek için tatile gittiğimizde manzara fotoları çekmek için bunun için böyle bir fotograf makinesi arıyorum birde bu fuji s4700 fotograf makinesinde

Yüksek seviyede ışık duyarlılığı + OIS (Optical Image Stabilization), resim sâbitleme sistemi

eyZv07.jpg

Üstün düzeyde yakınlaştırma ve sıra dışı HD niteliği28 kat Optik kaydırmalı (Zoom) ve 24mm geniş açılı Fujinon objektif
wL5XDz.jpg

en çok hosuma Giden Özellikleri bunlardı acaba verdiğin bu canon fotograf makinesindede bu özellikler varmı ???

quale

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Canon sx230 optik sabitleme ve 14x zoom değerlerine sahip. En önemlisi de taşınabilir bir makina, büyük değil cebine koy git.Aşağıdaki linkten makinenin bir incelemesine bakabilirsin yorumlarını da okursan makine hakkında ve genel olarak fotoğraf makineleri hakkında fikir sahibi olabilirsin.sx ailesinin güncel modeli yeni çıkan "canon sx270 hs" öncelik zoom ise 20x zoom sunuyor. vatan bilgisayardan indirimde 570 lira civarına tamin edilebiyor Kolay gelsin.

http://www.bascek.com/12578/canon-powershot-sx-230-hs/

mcpasa63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Canon sx230 optik sabitleme ve 14x zoom değerlerine sahip. En önemlisi de taşınabilir bir makina, büyük değil cebine koy git.Aşağıdaki linkten makinenin bir incelemesine bakabilirsin yorumlarını da okursan makine hakkında ve genel olarak fotoğraf makineleri hakkında fikir sahibi olabilirsin.sx ailesinin güncel modeli yeni çıkan "canon sx270 hs" öncelik zoom ise 20x zoom sunuyor. vatan bilgisayardan indirimde 570 lira civarına tamin edilebiyor Kolay gelsin.http://www.bascek.com/12578/canon-powershot-sx-230-hs/

Hocam bu önerdiğin canon sx270 aklımı basımdan aldı göturdu internetten fıyatına baktım hepsı buradada 592 tl bir ust modeli canon sx 280 fiyatına baktım o ise 931 tl aralarındaki farka baktım pek fark göremedim bir canon sx 280 de wifi var bir de oto zamanlayıcı var ama canon sx270 de yok zaten bana wifi lazım deil bu dier özellik ne işe yarar o olmassa olurmu acaba ???

quale

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sx270 çok sağlam makina digic6 işlemcisi var 1080p 60kare saniye (çok akıcı)video kaydedebiliyor. taşınabilirliği üst noktada.

Hibrid Auto; Smart Auto

58 değişken (film için 21) arasından en uygun ayarları seçen Smart Auto ile çaba sarf etmeden harika fotoğraflar veya filmler çekin. Hibrid Auto, Smart Auto ile fotoğraf çekmenizi ve her çekimden önce 4 saniyelik bir film klibi çekerek bunları eğlenceli bir HD (720p) film halinde birleştirmenizi sağlar.

58 değişken (film için 21) arasından en uygun ayarları seçen Smart Auto ile çaba sarf etmeden harika fotoğraflar veya filmler çekin. Hibrid Auto, Smart Auto ile fotoğraf çekmenizi ve her çekimden önce 4 saniyelik bir film klibi çekerek bunları eğlenceli bir HD (720p) film halinde birleştirmenizi sağlar.

otomatik zamanlayıcı bildiğin gecikmeli çekim hepsinde standart var.

dün 570 liraya sattılar vatanda bidahaki %30 indirimde fiyatı oralara gelir bence fiyat performans makinesi tavsiye ediyorum dediğim fiyata bulabilirsen.hepsiburada fiyatı kdv hariç 592 kdv dahil 699 lira vatan bilgisayarı takip et alacaksan.

ürün sayfası

http://www.canon.com.tr/For_Home/Pr...owerShot/PowerShot_SX270_HS/#p-specification1

sx270 vs sx280,

http://www.youtube.com/watch?v=uQijuusglTQ

mcpasa63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam mecburi bekleyecez artık indirime girmesini ama çok güzel makine

S

SDN Okuru

SDN Okuru
zaten indirimdeydi ben aldım.
Güncel fiyat 750 TL şu anda.
Kaçırmasan iyiymiş...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Canon sx 270 hs nin Video kalitesi mükemmel 1080p, sn/60fps çekimler canlı, video çekimi ve oynatımı akıcı herhangi bir titreme,donma ,atlama, zıplama yok ama fotoğraf kalitesi bu makinaya yakışmamış gerçekten vasat, puslu ve bulanık gibi. Fotoğrafta kaliteli çekim arıyorsanız bu makinayı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Videoda 10 numara ama bu seferde batarya çabuk bitiyor, batarya olayı berbat