Tavsiyeniz hangi telefon?

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaslar..

Telefonumu(blackberry) degistirmeyi dusunuyorum cunku hem asiri yavas hemde artk ihtiyaclarima cevap vermiyor.Fakat bir turlu karar veremedim ne alacagima,ihtiyac gereksinimlerimi belirteyim konuda uzman olan arkadaslar yardimci olsunlar..

-klasik akilli telefon ozelliklerini geciyorum
-oncelik hiz
-iyi bir sarj suresi
-dayaniklilik
-guvenlik
-push mail
-adobe flash destegi
-en az 1-2 yil guncelleme sorunu cekmeyecegim
-uygulama ve facebook oyunlarini oynayabilecegim
-yilda 5-6 defa seyehat ederm bu yzden yol tarifi
-aksesuar skntisi yasamak istemiyorum
-c/p destegi
-goruntu olarak goze hitap etsin ve cok buyuk olmasin cunku 2 telefon tasiyorum cepleri cokta sisirmeyelim

Istediklerim ufak ayrintilar gibi gorunuyor fakat hic bir cihazda bir arada bulamadim bunlari..iphone 5 guzel ama tam ekran problemi var ve 4s den pek farki yok o kadar az farka o fiyat farkina deger mi bilemedim.htc de sense cok guzel ama islemciyi yoruyor+tozlanma problemi var

Not:
iphone 5, iphone 4s,htc one x, htc sensation xe ..modelleri basta olmak uzere yorumlarsaniz sevinirim.galaxy s3 e gelince sevemedim o telefonu ve o kadar dayaniklilik testi izledim onunla ilgili arkdasm cafe de masadan dusurdu arka kapak ve cam catladi.

Zamanim cok hemen alicam demiyorum cunku bi kere dilim yandi bekleyebilirim yorumlari rahatlikla alabilirim

Bu yaziyi baska bi yerden direk kopyalayarak aldim ama aynen ihtiyaclarimi bire bir yazmis arkadas..bana yardimci olursaniz sevinirim

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
ben bu konuda uzman değilim ama gözlemlediğim kadarıyla şu anda en hızlı telefon htc one x+ gözüküyor. 1.7 ghz ben yerinde olsam düşünmeden alırdım htc one x+

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben bu konuda uzman değilim ama gözlemlediğim kadarıyla şu anda en hızlı telefon htc one x+ gözüküyor. 1.7 ghz ben yerinde olsam düşünmeden alırdım htc one x+

Iphone 5 ile kafa kafaya iphone 5 burun farki ile onde hiz konusunda

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1

qwerty67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim bildiğim google maps yapmaz öyle şey :)

bide şu iPhone kullanıcıların korkulu rüyası "şarj" sıkıntısı var

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim bildiğim google maps yapmaz öyle şey :)

bide şu iPhone kullanıcıların korkulu rüyası "şarj" sıkıntısı var

Htc deki kdar deildir one x kullananlar beklemede 12,5 normal kullanmda 4-6 saat arasi diyorlar :)
Iphone 4s in karizmasi da cok ayri 5 de o karizma yok

qwerty67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Htc deki kdar deildir one x kullananlar beklemede 12,5 normal kullanmda 4-6 saat arasi diyorlar :)
Iphone 4s in karizmasi da cok ayri 5 de o karizma yok
Aynen iPhone 4S'te karizma fazlasıyla var. Ortamda 4S çıkardığın zaman herkes telefonu cebe atıyo .d

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aynen iPhone 4S'te karizma fazlasıyla var. Ortamda 4S çıkardığın zaman herkes telefonu cebe atıyo .d

Ios 5 mi 6 mi kullaniyorsunuz?hizi nasil ve sarji ne kadr gidiyr?

Bir de JailBreak yapmayacaksan o telefona para verilmez demisler ben bu istediklerimi JB yapmadan yapablir miyim?ve JB nin ne avantaji olacak?

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Jailbreaksiz de uygulama yükleyebilirsiniz ama shsh kaydını her versiyonda mutlaka alın.

Shıftdelete

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Android bi telefon almanı önerrim.Sandıgım kadarıyla Seyahat olsun ugulama olsun Google önde . Telefona gelince Sony xperia z

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
4S 6.0.1 için daha JB çıkmadı dimi ?
Çıkmadı ama 6.0.1 e geçmeniz iyi olmuş, ios 6.1 çıktığında 6.0.1 jailbreak çıkacak aslında hazır jailbreak güncellemenin gelmesi bekleniyor.

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ozellikle sarj dan dolayi iphone 4s dusunuyorum iphone 5 in cikmasi ile fiyati biraz daha duser dye dusuyorm onu beklicem...fakat jailbreak yapmadan bu ozellikleri kullanmak istiyorum bu mumkun mu cnku telefonun garanti disi olmasi veya guvenlik seviyesinin dusmesi isime gelmez..

cyberfalcon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ozellikle sarj dan dolayi iphone 4s dusunuyorum iphone 5 in cikmasi ile fiyati biraz daha duser dye dusuyorm onu beklicem...fakat jailbreak yapmadan bu ozellikleri kullanmak istiyorum bu mumkun mu cnku telefonun garanti disi olmasi veya guvenlik seviyesinin dusmesi isime gelmez..
iphone'larda şarj girişi sadece kendisine özel diye biliyorum. Yani seyahatteyken şarj cihazını unuttuğunda sorun olabilir. Kendi şarj cihazını bulabilirsin belki ama onu da fahiş fiyatlarla satıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence atrix'e de bak derim dostum... hem şu sıralar indirimde...!

hükümsahibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam boyut sorun değil ise galaxy note 2 kullanıyorum ve hiçbir cihazdan bu kadar verim almadım şimdiye kadar. önceki iki telefonumun one x ve galaxy s3 olduğunu dikkate alarak söylüyorum bunu üstelik. eğer boyut sorun teşkil ediyorsa da hem uygun fiyatı ile hem de güzel özellikleri ile lg optimus 4x hd güzel bir alternatif. bekleyebilirseniz sony nin gelecek olan xperia t ve z modelleri çok çok iyi iki model. özellikle tasarım olarak xperia z müthiş bir şey olmuş durumda. son olarak da yurt dışında çok daha uygun fiyata olsa da ülkemizde maalesef normal bir akıllı telefon fiyatı ile satılan Nexus 4 özellikleri bakımından (2 gb ram olması çok önemli) diğerlerinden ayrılabilir ama bellek sorunu var maalesef. sadece 8 ve 16 gb lık modelleri var şimdilik. iPhone ise kullanıp en çabuk sıkıldığım model ve bu yüzden tavsiye etmeyeceğim.

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hocam boyut sorun değil ise galaxy note 2 kullanıyorum ve hiçbir cihazdan bu kadar verim almadım şimdiye kadar. önceki iki telefonumun one x ve galaxy s3 olduğunu dikkate alarak söylüyorum bunu üstelik. eğer boyut sorun teşkil ediyorsa da hem uygun fiyatı ile hem de güzel özellikleri ile lg optimus 4x hd güzel bir alternatif. bekleyebilirseniz sony nin gelecek olan xperia t ve z modelleri çok çok iyi iki model. özellikle tasarım olarak xperia z müthiş bir şey olmuş durumda. son olarak da yurt dışında çok daha uygun fiyata olsa da ülkemizde maalesef normal bir akıllı telefon fiyatı ile satılan Nexus 4 özellikleri bakımından (2 gb ram olması çok önemli) diğerlerinden ayrılabilir ama bellek sorunu var maalesef. sadece 8 ve 16 gb lık modelleri var şimdilik. iPhone ise kullanıp en çabuk sıkıldığım model ve bu yüzden tavsiye etmeyeceğim.

Boyut onemli cunku zaten 2 telefon kullaniyorum sirket telefonumu da tasidigim zaaamanlar oluyor o zaman tasimasi buyuk problem..xperia z nin ckis tarihi ile ilgili bilgi var mi?

hükümsahibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Boyut onemli cunku zaten 2 telefon kullaniyorum sirket telefonumu da tasidigim zaaamanlar oluyor o zaman tasimasi buyuk problem..xperia z nin ckis tarihi ile ilgili bilgi var mi?

Takip ettiğim kadarıyla henüz bilgi yok ama birkaç gündür tatil telaşı yüzünden takip edemedim pek. Hem boyut konusunda xperia z 5 inç ekrana sahip ve boyut konusunda sorun olabilir o da ama tabii ki note 2 kadar büyük değil. çok az ufak modeli olan xperia t veya nexus 4 ideal seçimler olabilirler. bakma fırsatı bulduysanız özellikle nexus 4ün stabilite açısından iyi olduğunu düşünüyorum (2gb ram önemli)

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
ios mu androidmi once ona karar verin bence. yok iphone en iyi telefonmus falan bunlar hikaye paran varsa birtane iphone bitane htc bitanede samsung al hepsini test et sonra karar verirsin. bana sorarsan ben sony xperia z diyorum ama tavsiye etmem cunku kullanacagim telefonun herkeste olmasini istemiyorum=)

hükümsahibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi hocam iphone kullandım, htc kullandım, sony kullandım, lumia 920 kullandım, samsung s3 kullandım ve şimdi de note 2 var bende. bu yüzden iphone u hesaba dahi katmıyorum bu değerlendirmede şahsen :) ama onun stabilitesini isteyene tavsiyem nexus 4. xperia z isteyen beklemek zorunda :)