Tavsıyem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jomily
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
foruma yenı uye olan kullanıcılardanım.gözlendığım kadarıyla konularda oldukça bazı üyeler tarafından konuyla alakasız lakayt şekılde mesajlar yazılmaktadır.bunun önüne gecılmesı forumun daha güzel görunmesını sağlıyacaktır.bunun ıçınde konuların sohbet ortamına cevrılmesıne müsade edılmemelıdır

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ne oldu Forumda darbemi yapacaksın söylediğin lakayıtlığı önlemek için.Bu Foruma 2008den beri üyeyim lakayıt bir şeyle karşılaşmadım.Başka yerlerle karıştırma sen SDN mizi:w00t:

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Pire için bütün yorganı yakmaya gerek yok, kötü yönde kullananlar tabi ki olacaktır, ama tamamen kaldırmak diye bir şey olamaz.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Evet haklı olabilirsin. Ama şahsen sırf bu sohbet ortamı sağlanabildiği için buradayım. Teknoloji temalı bir çok site bir çok forum mevcut. Ama hepsi "size sunduğumuz bu alın ve işinize bakın" havası içerisinde. Ama burası öyle değil. Samimi bir hava var. Bu yönü beni buraya bağlıyor. Bazen aşırı bir şekilde tartışmalar olabiliyor, dengesiz bazı kişiler çıkıp konunun içine ettikleri de oluyor. Bu durumda da yapılacak şey, o konudan alınacak şeyi alıp devam etmek. Aşırı durumlarda zaten yöneticiler devreye girip ellerinden geldikçe müdahale edebiliyorlar.
Benim düşüncem de bu yöndedir.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Gerektiği yerde gereken cezaları uygulamaktayız, konuyla alakasız direkt göze batan abartılı yorumları bazen görmemiş olabiliyoruz.
Şikayetiniz/isteğiniz varsa mesajın altında kırmızı ünlem düğmesini (Mesajı moderatöre bildir) kullanarak durumu bize bildiriniz.
Ayrıca konu başlıklarını düzgün yazalım, "Tavsıyem" hatalı bir başlıktır.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
aşırıya kaçılmadıkça sohbet ortamının olmasının bi zararı yok bence:)

hatta çoğu kişi, samimi bir ortamda en faydalı bilgileri bulduğu için SDN'yi tercih etmiyor mu :)