Tavsiye oyun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleted member 216045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Arkadaşlar ps3'üm bayramdan sonra satılmazsa satıştan kaldırıcam bi kaçtane oyun alıcam.
şuan gta 4 ve 5 var.
gta 5 i 1 2 saat oynayınca sıkılıyorum bi kaç gün girmiyorum bile, last of us buldum 2. hatta 3. el :) 55 tl felan diyor.
açıkcası onlinesiz oyun almak istemiyorum sonuçta para veriyoruz korsan almıyoruz online oynanan oyun tavsiye eder misiniz?

2. olarakda sanal pazardan sıfır olarak aldım ps3 gta 5 i kargo dahil 120 tuttu ( 10 tl sanalpazar çeki kullandım) ama oyunun jelatini orjinalinkiyle aynı değil, arkadan açılmalı, beni kıllandırdı açıkcası. ankaradan satan buldum aynıfiyata bunu geri verip onu almayı planlıyorum. sizde kıllanmakta haklımıyım? görüştüm satan kişiyle dediki ps4 çıktıkdan sonra gta5ler jelatinsiz geliyor biz jelatinliyoruz biraz bana hikaye gidi geldi.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
gt6, gow3,gow 3 ascension, blur arasında kaldım beyler

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
The Last of Us (Şaheser)

Red Dead Redemption (Efsane)

ICO (Efsane)

GT6 Al. Orta halli bir bilgidayarın varsa bluru PC'de de oynayabilirsin.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
The Last of Us (Şaheser)

Red Dead Redemption (Efsane)

ICO (Efsane)

GT6 Al. Orta halli bir bilgidayarın varsa bluru PC'de de oynayabilirsin.
e7400 lü pc'm var ekran küçük ama sarmaz.
şuan bütçem 65 tl
gt6 kargo dahil 65 tl
gow essential sıfır elden alcam 20 tl
last of us 79 tl
red dead redemption kargo dahil 60 tl
kararsızım şuan

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Ben olsam Red Dead Redemption ve The Last of Us alırım. ikisi de mükemmel. Seni uzun süre idare eder. Red Dead Redemption diyecek söz yok oyun süper :)

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Ben olsam Red Dead Redemption ve The Last of Us alırım. ikisi de mükemmel. Seni uzun süre idare eder. Red Dead Redemption diyecek söz yok oyun süper :)
araba yarışım yok hiç o zaman gameplay videolarını izleyip karar vereyim sağolasın :)

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
ICO da efsane bir oyun. Adventure seviyorsan kesinlikle oyna. PS3 için collection şeklinde satılıyor. Önceki çıkan oyunlarda tek bir pakette.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Onlinesi yok ama hikaye mükemmel ötesi. Adventure olarak en iyi oyun diyebilirim. Eski bir oyun olduğu için mağazalarda falan bulamazsın. Gittigidiyor, N11, Sanalpazar gibi yerlere bak.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Onlinesi yok ama hikaye mükemmel ötesi. Adventure olarak en iyi oyun diyebilirim. Eski bir oyun olduğu için mağazalarda falan bulamazsın. Gittigidiyor, N11, Sanalpazar gibi yerlere bak.
uncharted 3 türkçe 25 tl diyor sence alsammı ?
2. el

8162E0F4E861B4E076356856D31981C5.jpg

47B3C22F77B4FCCE6C5F5D5F96C3B686.jpg

kutusu foto çekilirken çatlamış ama cd tertemizmiş

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Fiyatı çok uygun, CD de temiz ve sorunsuzsa al. Oyunda muhteşem.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
D

Deleted member 216045

SDN Okuru
beyler kutulu oyunlar el yakıyor acaba psn kod alsam nasıl olur? ps3 yavaşlarmı. nasılsa 500 gb

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Günaydın

Yavaşlama filan olmaz.
hocam the last of us buldum adam kod kullanılmadı diyor 50 tl ye alıcam fakat elden satıyor, kod kullanılmışmı nasıl anlarım veya evde kardeşime söylesem ps3 e geçip kodu aktif edebilir mi cd olmadan ?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
hocam the last of us buldum adam kod kullanılmadı diyor 50 tl ye alıcam fakat elden satıyor, kod kullanılmışmı nasıl anlarım veya evde kardeşime söylesem ps3 e geçip kodu aktif edebilir mi cd olmadan ?

The Last of Us multiplayer için kod istiyor. Playstation 3'te PSN üyeliği ücretsiz, Online tabanlı oyunların çoğu kod istemiyor. Örneğin GTA 5. Kardeşin kodu girsin kullanılıp kullanılmadığı belli olur.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
The Last of Us multiplayer için kod istiyor. Playstation 3'te PSN üyeliği ücretsiz, Online tabanlı oyunların çoğu kod istemiyor. Örneğin GTA 5. Kardeşin kodu girsin kullanılıp kullanılmadığı belli olur.
ben adamla buluştuğumda kardeşim evde deneyebilir dimi last of usun cd si olmadan

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
O şekil de olmaz. CD takılı şekil de oyuna giriş yapıldığında kod ister, Ya da PSN hesabı ile giriş yapıp hesap ayarlarından kodu aktif edebilirsin.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
The Last Of Us alınmıştır online kod + survival pack ile birlikte.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Killzone 3 40 tl türkçe dublaj sizce alınır mı ? güzel oyun mu?