Tavsiye İstiyorum

DethcoreBreak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Motorola daha köklü güvenilir bir firma General Mobile dünkü bok. İkisi performans olarak gözle görülür bir fark sunmayacaktır o yüzden büyük sıkıntı değil. Ama donanımsal kalite ve sağlamlık olarak motorola al. Kendi kendine kapanma açılmama vs gibi durumlar yaşayabilirsin gm de. Motorola al bak keyfine. O fiyata zaten daha iyisi yok.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Hermonie6666 arkadaşım evet KATYCAT im :)

Motorola Moto G diyor o zaman ben onu alayım da hala karar veremedim ben en iyisi almaya gittiğimde şöyle ikisini alayım elime inceleyim :D

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bütçenize en uygun ve piyasadaki en iyi telefon Motorola moto G.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Nexus 4 pıyasada bulunmuyor bulunan yerlerde de nexus 5 fıyatında satılıyor. 5 almak daha mantıklı bu durumda.
Ha 700-750 cıvarı ıkıncı ele gırersenız en mantıklı cıhaz nexus4, aldım ve çok doğru bı iş yapmışım diyorum.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Nexus 4 pıyasada bulunmuyor bulunan yerlerde de nexus 5 fıyatında satılıyor. 5 almak daha mantıklı bu durumda.
Ha 700-750 cıvarı ıkıncı ele gırersenız en mantıklı cıhaz nexus4, aldım ve çok doğru bı iş yapmışım diyorum.

aaa Abi sende Nexus 5 yokmuydu?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
nexusların bataryası bana yetiyor, oyunla işi olmayan herkesede yeter.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ben Nexus 5 e 4 gün dayanabildim, batarya felç. Alan bin pişman.

Ben bu yorumunuza pek olumlu bakmıyorum :)

Hocam 3000 mahdan 2600mah'a geçsek kaybedeceğimiz mAh 400. 400 en fazla 1 veya 1.5 saat yapsın yinede yeterli olmazmı? 8 9 saat ekran süresi yerine 7 8 saat erkan süresi alırız mesela. Ayriyetten Aykut abi de nexus 5 için kerneller var şarjı uzun gitmesi için, onu alıp flashlarsınız sıkıntı kalmaz :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Dışarda hıc sarjım bıtmedı, eve koşa koşada gelmedim demekkı bana yetiyor diyebiliyorum.
Kernele falan hıc gırmeden bunun 4.4.4ü var art'ı var gelişiyor telefon.
3000 Mah performansı vermez belkı ama 4.5-5 saat ekran süresi bana yetiyor. Bataryayı eksi bile saysak benim gözümde başka artıları var, android L aldı bu bile tercıh sebebi benim için.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Dışarda hıc sarjım bıtmedı, eve koşa koşada gelmedim demekkı bana yetiyor diyebiliyorum.
Kernele falan hıc gırmeden bunun 4.4.4ü var art'ı var gelişiyor telefon.
3000 Mah performansı vermez belkı ama 4.5-5 saat ekran süresi bana yetiyor. Bataryayı eksi bile saysak benim gözümde başka artıları var, android L aldı bu bile tercıh sebebi benim için.

Haklısın abi. Yakında benim z ultrayada gelicek bakalım :) gerçi hiç kasmıyor bir sorunu yok ama güncelleme iyidir.

Enteresan şekilde bana iphone 5sin şarjı 2-3'gün gidiyor :) Yani telefon zaten günün çoğunu uçak modunda geçiriyor, 3g dışarıda açıyorum oda sadece Rise of Berk oynuyorum, balık ve odunları alıp ejderhaları tekrardan balık ve odun aramaya yollayıp oyunu kapatıyorum '' wifi veya 3g yide '' kapatıp kenara koyuyorum.

Görsel:

2 saat küsür dakika kullanım diyorda bu ekran süresimi anlamadım fakat 2 saat ekranın açık olduğunu sanmıyorum o kadar az derecede kullanıyorum telefonu yani :) her işi bilgisayardan yürüttüğüm için ha g2 ha ip 5s ikiside aynı gidiyor benim için şarjı.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Ben bu yorumunuza pek olumlu bakmıyorum :)

Hocam 3000 mahdan 2600mah'a geçsek kaybedeceğimiz mAh 400. 400 en fazla 1 veya 1.5 saat yapsın yinede yeterli olmazmı? 8 9 saat ekran süresi yerine 7 8 saat erkan süresi alırız mesela. Ayriyetten Aykut abi de nexus 5 için kerneller var şarjı uzun gitmesi için, onu alıp flashlarsınız sıkıntı kalmaz :)
Kullanmadan konuşmayalım o zaman. G2 den 4 Mah düşük de, G2 nin pil telnolojisi daha iyi. Önce kullanın, sonra yorum yapın bence.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Kullanmadan konuşmayalım o zaman. G2 den 4 Mah düşük de, G2 nin pil telnolojisi daha iyi. Önce kullanın, sonra yorum yapın bence.

Ben sadece düşüncemi yazdım? hayırdır bu tavır nedir böyle? hakaretmi ettikmi böyle tersliyorsunuz anlamadım? sadece fikrimi paylaştım sanki yanlış bişi yaptık gibi.

Bu nexus 5'i tasarlayan LG değilmi? G2yi tasarlayan LG değilmi? evet, bende bu mantık üzerinden yürüdüm.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Her iki telefonuda tasarlayan lg neden aynı teknolojiyi koymasınki?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ben sadece düşüncemi yazdım? hayırdır bu tavır nedir böyle? hakaretmi ettikmi böyle tersliyorsunuz anlamadım? sadece fikrimi paylaştım sanki yanlış bişi yaptık gibi.

Bu nexus 5'i tasarlayan LG değilmi? G2yi tasarlayan LG değilmi? evet, bende bu mantık üzerinden yürüdüm.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Her iki telefonuda tasarlayan lg neden aynı teknolojiyi koymasınki?

Birini kendine birini googleye üretiyor g2nin yazılımı lg yaparken nexusu google yapıyor sonuçta bende tam bilmiyorum ama tasarımı da google yapıp lg veriyodur lg üretimini yapıyodur

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Birini kendine birini googleye üretiyor g2nin yazılımı lg yaparken nexusu google yapıyor sonuçta bende tam bilmiyorum ama tasarımı da google yapıp lg veriyodur lg üretimini yapıyodur

Pili lg kendisi üretiyor diye biliyorum? hem google tasarımı yapıp veriyorda herşeyini ayarlayan Lg değilmi? yani içini dışını üretimini yapan lg, bataryayıda kendisi koyuyor. Ha eğer google demişse şu bataryayı koy o zaman birşey demek düşmez.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Pili lg kendisi üretiyor diye biliyorum? hem google tasarımı yapıp veriyorda herşeyini ayarlayan Lg değilmi? yani içini dışını üretimini yapan lg, bataryayıda kendisi koyuyor. Ha eğer google demişse şu bataryayı koy o zaman birşey demek düşmez.

Sonuçta yazılım farklı pil performansı için

emin_444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
android al tabikide :D general mobile discovery bütçene uygundur ve gayet işini görür :D