Tavsiye ekran kartı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NvdiA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NvdiA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba forumunuz da yeniyim.Sorum şu;Ekran kartı nasıl alabilirim ?
Dell inspiron 5040 laptop'um var.Özellikleri 4 gb dd3 ram 2.53 Ghz intel i3 işlemci,320 gb harddisk,ve intel ekran kartı.Ekran kartım sanırsam düşük 512 mb olsa gerek.Çünkü oyunlar da kasıyor. Diğer bilgisayarım masaüstü ve p4 işlemci ddr2 2 Gb ram 1 gb 128 bit Nvidia palit ekran kartı var ona göre çok çok kasıyor.4 çekirdekli bir pc ye göre berbat. Önereceğiniz ekran kartı nedir,Nasıl yapabilirim,Bilgisayarım Aralık 1 2011 de alınmış ve garantisi hala bozulmadan ilk günkü gibi durmaktadır önerilerinizi bekliyorum,size güveniyorum.

unutulmazx

Doçent
Reaksiyon puanı
14
ilk olarak bütçen ne kadar ??

--- Mesaj Güncellendi ---

asus hd 7950 al muhahaha

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
laptop ekran kartı değişmez bildiğim kadarıyla. pc içinse P4 işlemcili bir sisteme bu saatten sonra yatırım yapılmaz. en iyi ekran kartını da taksan işlemcin darboğaz yapar, verim alamazsın. para biriktirip komple sistem yenilemek en mantıklısı. ben de eylül ayına kadar P4 işlemcili bir sistem kullanıyordum. kesinlikle upgrade tavsiye etmem. parayı çöpe atmaktan başka birşey değil. ya yeni pc ya da yeni laptop. karar senin. pc almak istersen alacağın zaman burada konu aç, yardımcı oluuruz. :)

NvdiA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
para 200 e kadar yolu var fakat tek bir şey seçmem lazım ya ekran kartını değiştirme yolu bulacağım yada masaüstüne işlemci alacağım tavsiye için tşkler

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
dizüstünüzün yetkili servisine danışmanız lazım bazı modellerde anakarta lehimli bazılarında masaüstü pcler gibi soket tip kullanılıyor dizüstü ekran kartları en iyi cevabı servis verir.hem garanti dışıda kalmaz !

p4 için bu saaten sonra yapılacak bir şey yok yeni bir pc için bence bütçe ayırmanız şart tabi masaüstünü de değiştirmek istiyorsanız C=

can46100

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ana Kartım: gigabayte ga-p31.ds3l işlemci: intel core duo 2.2 E4500 power: aopen 300w Ram: kingston 1+1 2 GB harddisk : seagate 250 GB. Ekran kartı: ati x1550 512 mb ddr2. Ekran kartımı değiştirmek istiyorum şu 3 kartta kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/zotac-ztc_gt220_1gb_d3-gt220-gddr3-1gb-128bit-nvidia-dx101-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=40909

http://www.vatanbilgisayar.com/zota...11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=57327

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-...11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=58366

can46100

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Tavsiye için teşekkürler fakat intel olduğu için nvidia daha uyumlu olduğunu biliyorum ben yani performans olarak daha yüksek verim elde edebilirim. tavsiye ettiğiniz kartlar da gayet güzel duruyor fakat uyumluluk ve performansta daha iyi olacağını düşünüyorum nvdia kartların. ayrıca 300 w power sizce nasıl aopen olduğundan güveniyorum ama yinede sormakta fayda var.

--- Mesaj Güncellendi ---

Tavsiye için teşekkürler fakat intel olduğu için nvidia daha uyumlu olduğunu biliyorum ben yani performans olarak daha yüksek verim elde edebilirim. tavsiye ettiğiniz kartlar da gayet güzel duruyor fakat uyumluluk ve performansta daha iyi olacağını düşünüyorum nvdia kartların. ayrıca 300 w power sizce nasıl aopen olduğundan güveniyorum ama yinede sormakta fayda var.

pardon bana cevap yazdığınızı sanmıştım :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
buna sizi kim inandırdıysa yanlış inandırmış. intel sistem ile amd kart kullanılır. hiçbir uyumsuzluk olmaz. ben geçmişte kullandım. keza, aynı şelikde, amd işlemci ile nvidia ekran kartı da kullanılır.

bunlar yıllar yıllar önce uydurulmuş şehir efsaneleri. :)

mühim olan fiyat/perf dengesini tutturmak. elinizdeki paraya alabileceğiniz en performanslı kartı alabilmek. yine de tercih sizin.

cashpoint

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nvidia Geforce 9800 gt 256 bit derim.. Ama masaüstü konfigrasyonunu baştan yenilemen şart

Amd phenom II x4 955 processor işlemci tavsiyemdir ram olarak ta (2x2) 4 gb 500 gb veya 1 tb hdd olarak toplarsan tut tutabilirsen o pc. yi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hp masaüstü 320 gb 512 ram ekran kartım onboard şimdi performans artırmak için ne yapmalıyım yardım cı olursanız çok sevinirim