Tatlıses'ten tarihi gaf!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bayramın son günü Dalaman Hilton’da yaklaşık 800 kişiye konser veren İbrahim Tatlıses, küçük bir hayranı için mikrofondan “Vay küçük o.....” deyince Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın da bulunduğu salonda büyük gerginlik yaşandı. Küçük kız gözyaşlarına boğulurken, İbrahim Tatlıses özür dilediğini bildirdi.

573246_detay.jpg

Türkücü İbrahimTatlıses, bayramın son günü sahneye çıktığıMuğla’nın Dalaman İlçesi’ndeki Hilton Oteli’nde büyük bir gafa imza attı. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın da izleyiciler arasında bulunduğu konserde ünlü şarkıcı, piste 10-12 yaşlarında bir kız çocuğunu çıkardı. Küçük hayranıyla bir süre sohbet eden ve istediği parçayı seslendiren İbrahimTatlıses, küçük kız pistten inerken “Bu beni çok seviyor, 2 yaşından beri beni takip ediyor. Bodrum’a geldi, Antalya’ya geldi” dedi. Küçük kız, uzaktan Tatlıses’e bağırarak “Antalya’ya gelmedim” diye seslendi. Bu sözler üzerine Tatlıses,mikrofondan küçük kıza “Vay küçük o.....” dedi. İbrahim Tatlıses’in bu sözleri karşısında hemküçük kız, hemailesi, hemde salonda bulunan izleyiciler büyük şok yaşadı.

SEYİRCİDEN TEPKİ

Ailesi oturdukları yerden Tatlıses’e tepki gösterirken küçük kız gözyaşlarına boğuldu. Programı izleyen yaklaşık 800 kişiden bir bölümü salonu terk ederken, bir kısımizleyici de “Kızdan özür dile” diyerek İbrahim Tatlıses’e çağrıda bulundu. Aileyi araya giren Kültür Bakanı Ertuğrul Günay ve otel yönetimi zorlukla sakinleştirebildi.

"ELLERİNİ ÖPTÜM BENİ AFFETTİ"

Konserine ara verip kulise giren İbrahim Tatlıses, yeniden sahneye geldiğinde şu açıklamayı yaptı: “Küçük kızımız bana küsmüş, içeride ağlıyordu. ‘Sen bana küfür etmişsin’ dedi. ‘Vallahi billahi küfür etmedim’ dedim. Ellerini öptüm, beni affetti.”

Konser sonuna kadar salondan ayrılmayan küçük kızın ailesi, konser sonrası sinirli şekilde odalarına gitti.

Habertürk

Narkoz23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
müsadenizle : nihahahahahahah:D

Vay kro vay.. ama sevmek için söylediğine adım gibi eminim.. hani biz güzel bir olay karşısında '' vayy.. a.. k nasıl da çalım attı'' gibi cümleler kurarız ya bu da onun gibi bir şey olmuş.ama tabiki sınırı aşmış amacını da aşmış...

İboda bu para olduktan istediği kadar gaf yapsın saltanatını sürdürür.. maalesef

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
insaat amelesini kral yaparsinız, imparator yaparsınız, altın kafeste hilton otelinde sahneye de cıkartirsiniz... ama kıro yine kırodur.. ayar oluyorum şu MIRZO'ya

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
kendine baksana sen kim verdi sana o hakkı...padişah olsan ne yazar sarf ettiği söze bakın.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
"Ayı, yavrusunu severken öldürürmüş", puhahahaha:D

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Allahın kırosunu marabasını baş tacı yaparsan böyle olur işte seni dinindende eder imanındanda:angry:

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Ul*n bundan 40-50 yıl önce rahat dinletilmezdi bu Arabeskçiler. Dayım anlatırdı.(Allah rahmet eylesin bu arada.) Oldum olası sevmemişimdir kendilerini. Ne zaman rahat rahat dinletilmeye başlandı o zaman şımardılar. Al sana bir örnek.

bayneden

Asistan
Reaksiyon puanı
1
laf ağzındayken senin esirindir..
Bir çıkarsa sen onun esiri olursun..!!!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
[SDNTV3]http://www.medyafaresi.com/v1/4bb_bcae0.flv[/SDNTV3]

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
3 e kadar saymayı biliyo heralde, başa dönüyor sonra, 3 den sonra kaç geliyordu diye sorsaydı keşke :D

edit: hahaha son saniyede ne diyo ya "bugonun üstüne" gibi bişe diyo :D:D