Taşınabilir hardisk tavsiye...

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Arkadaşlar taşınabilir hardisk tavsiyenize ihtiyacım var şuan 1Tb almayı düşünüyorum

Alttaki ürün uygunmu sizce windows 7 de çalışırmı ?

bd847313.jpg

http://www.hepsiburada.com/smartdis...ils.aspx?productId=bd847313&categoryId=100225

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
1 tb olandada e sata özelliği var 255 liraymış 1.5 tb olanı hepsiburadada ondan alıcam galiba :) bide ucudaki kırmızılar olmasa çok iyi benim pc piano black +gece mavisi ışıkları var hem monitör hem kasada :D kırmızı yavan kalacak:)

bu iyi gibi : 1tblik samsung - 3.5 inch + tek tuş yedekleme + Dönüş Hızı 7200rpm

Samsung diyince akan sular duruyor hd lerimi hep samsung tu belki samsunluyum ondandır :D bunun 1.5 tb liği varmı acaba

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
ya kafam karıştı hepsi buradada mi 1.5 tblik resmi bu

bd847313.jpg

Vatandaki aynı ürünün resmi ise bu

v2-38887.jpg

birinde 1 tuş fazla :D

Cloa Samsungu biraz araştırayım e sata kablosu veriyorlarmı bakalım ses yapıyormu vs :)

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
1.5 tblik samsung ürünü altında yapılan bir yorum :

kapatiseye karar verdikten sonra piyasadaki en iyi fiyat performans ürününün bu olduğunu gördüm. şu ana kadar ısınma sorunu yok, yazma ve okuma hızı tatmin edici ayrıca kesinlikle ses çıkarmıyor. hatta çalışıp çalışmadığına birkaç kez baktım. açma kapama tuşu çok kullanışlı ve pratik, fakat usb kablosu biraz kısa. eğer laptop ta değilde pc de kullanacaksanız sorun yaratabilir, özellikle kasanın önünde usb çıkışı yoksa. son olarak işletim sitemine gelirsek windows ta sorunsuz çalışıyor ve zaten bu ürünün tanıtımında yazıyor. kesinlikle bir sürücü gerektirmiyor. yazıyı biraz uzun tuttum çünkü bu konuda karar vermek isteyenlere yardım etmek istedim. sonuçta bir çoğumuz için ciddi bir para ve en iyi ürünü almak istiyoruz.

turgutcaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Smart disk 1.5 tb kullanıyorum. içindeki disk 5400 rpm samsung. 1 yıldır sorunsuz çalışıyor.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Smart disk 1.5 tb kullanıyorum. içindeki disk 5400 rpm samsung. 1 yıldır sorunsuz çalışıyor.

ses yapıyormu birde üstte aynı ürünün farklı sitelerde resmi var biride 2 tuş diğerinde tek sendekinde kaç tuş var

Alptekin46

Doçent
Reaksiyon puanı
14
esata bağlantısı var bu büyük özellik. smartdiskte kutunun içinden esata bağlantı kablosuda çıkıyormuş. Fiyatıda diğerlerine oranla çok iyi durma al bence

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
esata bağlantısı var bu büyük özellik. smartdiskte kutunun içinden esata bağlantı kablosuda çıkıyormuş. Fiyatıda diğerlerine oranla çok iyi durma al bence

alacamda üstte resim paylaştım 2 üründe aynı olmasına rağmen birinde tek tuş var diğerinde 2 tuş kafamı karıştırdı

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
2 tuş var power ve backup. ses çok değil. ısınma çok az kasa metal çünkü. tavsiye ederim.

Hepinize çok çok teşekkürler siparişi verdim :) kafamda şüphe kalmadı 255 e samsungu aldım 1.5 tb liği:thumbup1:

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
sağolun arşivi toshiba 500 gb de yedeklemiştim bilgisayarımdaki 350 gb yi yedekleyemiyordum siparişini verdiğim harici hardisk işimi bayağı görecek gibimie geliyor :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Cengiz ben dahili almayı düşünüyorum bir tane, bende 2,5 inclik 500gb samsung harici var.Arka cebime rahatlıkla sığıyor.Sağa sola giderken çok iyi oluyor.En başta 1tblik almayı düşünüyordum ama taşıması dert olur diye yüksek kapasiteye sahip olan en küçük uygun fiyatlı bir cihaz almaya karar verdim.Daha büyüğünüde dahili alacağım:)Bu arada cihazı iyi günlerde parala:D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Cengiz ben dahili almayı düşünüyorum bir tane, bende 2,5 inclik 500gb samsung harici var.Arka cebime rahatlıkla sığıyor.Sağa sola giderken çok iyi oluyor.En başta 1tblik almayı düşünüyordum ama taşıması dert olur diye yüksek kapasiteye sahip olan en küçük uygun fiyatlı bir cihaz almaya karar verdim.Daha büyüğünüde dahili alacağım:)Bu arada cihazı iyi günlerde parala:D
bende o cebe girenlerden toshiba vardı :) 500 gb onu doldurdum bilgisayardki 350 gb lik dosyalarım kaldı o yüzden böyle birşey aldım naimcim :biggrin: :thumbup1:

sağol anasını ağlatacam hele bi gelsin :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bende de asot club life yabancı diziler derken sabit disk dayanamamaya başladı :D
Dün ne güzel bir sabit parası çıkıyordu, pek iddaa oynamam ama uefa maçları baktım güzeldi fakat Fenerbahçe maçına üst verdim :)Neyse önümüzdeki maçlara bakacağız :P

BigBangTheory

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Teşekkürler,anladım.çok kullanılmıyor heralde bu sistem hızlı olmasına rağmen ilk defa duydum.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Teşekkürler,anladım.çok kullanılmıyor heralde bu sistem hızlı olmasına rağmen ilk defa duydum.
Genelde kullanılıyor yeni geliştirilen bir donanım olduğu için kullanılmıyor olabilir piyasada E- sata Usb 3.0 savaşları var :D bakalım Usb.3.0 E satayı geçebilecekmi bu savaşlaren çok biz kullanıcıların işlerine yarıyor :)