Taşınabilir disk

oguzhan432

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar dün ekran kartı alıcam diye konu açtım fakat bugün anladım ki bana en çok bi hdd lazım 2.5 inçlik bi taşınabilir disk almayı düşünüyorum istediğim en önemli şeyse taşınabilir diskin sadece bi kablo ile çalışması.

Bazıu disklerde çift usb takmak gerekiyor o modelleri asla düşünmüyorum

Bir de aklıma takılmıyor değil akasanın deri kılıflı e satalı vs disk kutuları var acaba onlardan alıp içine de bi tane disk alıp kendim mi taksam tavsiyelerinizi bekliyorum herkese iyi forumlar

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
WD 320 gb Essential my passport 2,5" kullandım.
Allaha şükür herhangi bir sıkıntısı yoktu :)

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
tek usb ile usb bellek performansı alırsın ancak.
ben akasa noir 2,5 Hdd kutusu + 500 gb kullanıyorum usb 2.0'da ortalama 30 mb/s hızda çalışıyor usb 2.0'da kullanırken tek kabloyla kullanabiliyorsunuz. ayrıca cihaz usb 3.0 destekli.

ilgili testler

oguzhan432

Asistan
Reaksiyon puanı
4
tek usb ile usb bellek performansı alırsın ancak.
ben akasa noir 2,5 Hdd kutusu + 500 gb kullanıyorum tek usb sini takınca 10 mb/s gibi usb bellek seviyesinde performans sağlıyor. 2. usb'yi de takınca 60mb/s hızına kadar çıkabiliyor. ayrıca cihaz usb 3.0 destekli tabi bende şu an usb 3.0 yuvası yok

Dostum bende noir almaya karar verdim de 60 mb a gerçekten ulaşıyormu ya:-)

Eğer öyleyse hiç durmam alırım:-)
Benim bahsettiğim noir şu:http://www.teknobiyotik.com/depolama/hdd-kutu-disk-kutusu/akasa-noir-2-5-sata-disk-kutusu.html

Disk olarak ta wd yi düşünüyorum.Ama core 2 duo 2.53ghz 4gb ram..... li laptobuma 6 ay sonra hdd alıcam içinde 320 lik var hatta bu aldığımı laptoba takar içindeki 320 liğide noir e geçiririm diye de düşünmüyor değilim ama en az 16mb cache li bi model olması şart

Bana 500gb lık, laptopta kullanabileceğim bi hdd önerirmisiniz.Fiyat 160 civarı olsun istiyorum...

Neyse çok uzattım,Cevaplar için çok çok sağolun hoşçakalın...

---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:32 ----------

http://www.chip.com.tr/video/akasa-noir-ak-ic019_1126.html