Slmlar ben tasinabilir disk almayi dusunuyorum ama hic bilgimin olmadigi bir konu. Dikkat edilmesi gerekenler,fiyat vs cok bilmiyorum. Aradigim urun 750 GB-1 TB arasinda ve 200-250 tl ye malolmali.1 tane urun buldum kendimce sizce nasil bir urun ? Fiyat/Performans her acidan yorumlarinizi bekliyorum, ekstra onerilerinizide tabiki.
Seagate FreeAgent GoFlex 750GB 5400RPM 2.5'' Siyah Taşınabilir Disk (STAA750201)
Buyuk dosyaları ve HD filmler için, 10 kata kadar daha hızlı aktarım hızları için USB 3.0, eSATA ve FireWire 800 ile USB 2.0 'dan yükseltme kitleri sunmaktadır.
Fiyat: 200 TL
Seagate FreeAgent GoFlex 750GB 5400RPM 2.5'' Siyah Taşınabilir Disk (STAA750201)
Temel Özellikler
[*=left]Şık Phantom Siyah tasarım ve 750GB Depolama Kapasitesi
[*=left]USB 2.0 veya 3.0 'tak ve çalıştır bağlantısı
[*=left]Kolay kullanımlı yedekleme yazılımı önceden yüklenmiştir
[*=left]USB 3.0, FireWire 800 veya eSATA yükseltme
[*=left]Verilerinizi otomatik ve sürekli yedekleme sağlar
[*=left]Yedeklenen dosyaları ve güçlü şifreleme yazılımı ile gizliliğinizi korur
[*=left]Seagate Dashboard yönetimi içerir
Buyuk dosyaları ve HD filmler için, 10 kata kadar daha hızlı aktarım hızları için USB 3.0, eSATA ve FireWire 800 ile USB 2.0 'dan yükseltme kitleri sunmaktadır.
[*=left]USB 3.0 kablosu USB 2.0 arayüzleri ile geriye dönük uyumludur, bu nedenle herhangi bir PC'den dosyalara erişebilirsiniz.
[*=left]GoFlex Net medya paylaşım cihazı ile sürücü eşleştirme ile her yerden dosyalarınıza erişerek ve paylaşarakk dijital ömrünü uzatır.
[*=left]GoFlex TV HD medya oynatıcı ile sürücü eşleştirme tarafından film ve TV'nizde fotoğrafları görüntüleyebilirsiniz.
[*=left]GoFlex ultra taşınabilir sürücü daha fazla özelleştirebilmeyi mümkün kılar.
Özellikler
[*=left]Model Numarası:- STAA750201
[*=left]Arabirim:- USB 3.0
[*=left]Şifreleme:- 192-bit Triple DES
[*=left]Otomatik Yedekleme Yazılımı:- PC ve Mac
Fiziksel
[*=left]Yükseklik:- 120mm
[*=left]Genişlik:- 89mm
[*=left]Uzunluk:- 22mm
[*=left]Ağırlık (tipik):- 0.28kg
[*=left]Ambalaj Ağırlığı:- 0.44kg
Fiyat: 200 TL