Tascam Md-02b Yardım

bystill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar Tascam MD player ile kayıt yapıyorum herşeyi gayet normal güzel kullanabiliyorum ama parçalar arası pause özeliğini kaldırmayı bulamadım mesela 3 ten 4 e atlarkan arada boşluk olmasınn direk geçiş yapsın örnek verecek olursak neroda parçalar arası boşluğu al seçeneği gibi bu konu hakkında bilgisi olan arkadasım varsa cevabını bekliyorum şimdiden çok teşekürler.

Bakinci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Selam, çok uzun zaman oldu ama ben MD-801RmkII kullanmıştım. bu dediklerini menu üzerinden birleştirip yapıyordum. Sanırsam senin kullandığın model de de "on disk" yani bu disk üzerinde menusünden birleştirme işlemlerini yapabilirsin. klavuzuna bakarsan hangi menuden erişim yapabileceğini bulursun. Benim kullandığım MD-801RmkII modelinde ortada bir controller vardı ve menu ye girdikten sonra bir kaç hamlede hallediyordum. Ama dediğim seneler 1995 tabii. o zamandan bu zaman net hatırlamıyor olmamdan sebep ancak bu kadar fikir verebiliyorum.

bystill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam öncelikle cevabına teşekürler ama birleştirme derken mesela 3 il 4ü tek parça haline birleştirmek istemiyorum anlatmak istediğin oysa dediğini combine diye bi mod var oradan yapabiliyorum ama tek parçaya çevirmek istemiyorum 3 ve 4 ayrı kalsın tekrar ama aradaki geçiş boşlugunu almak istiyorum parçalar arası atlarken sanki set halinde devam ediyormus gibi birde zannedersem senin menuyle bunun baya farklı :)) tekrar çok teşekürler

Bakinci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hmmm. O zaman şöyle bir yöntem izleyeceksin... Gene 3 ve 4 ayrı kalacak ama kayıt yaparken 3. parçanın record'unu bitse bile 6 sn. kadar kayıt'a boş devam edebilirsin sonra end edebilirsin. yani bir yöntemin bu olabilir. Ama işin kötüsü Tascam dediğimiz alet biraz akıllı. belli desibel altına indiği zaman kayıt hemen TOC yapıyor. yani bir dip ses yoksa hemen o track'i kapatıyor. o açıdan biraz sıkıntı yaşayacaksın.

bystill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam biz yanlış anlıyoruz sanırım birbirmizi :)) ben o otomatik olayını da çözdüm A_TRK of yapınca istediğin kadar boşluk verebiliyorsun o konuda sıkıntım yok boşluk vermek istemiyorum sadece 3 ten 4 e geçerken örneğin hiç sanki 3 bitmemiş gibi devam etmesini istiyorum 4e geçtiğini hissetirmesin :))

Bakinci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tamam O zaman ilk yazdığım mesajdaki gibi yapman gerekiyor. Ama bunu yapmam iki yolu ya Track ID sileceksin yani 3 ve 4 ayrı parçalar ama Track ID sildiğin zaman sadece 3 olacak, veya birleştirip aradaki boşluğu almış olacaksın ve hiç kesinti olmamış gibi devam edecek. Yada artık ben ancak bu kadar anlatabiliyorum kusura bakma dediğim gibi çok zaman oldu. :D