Monster almak mantıklı olacaktır, çünkü diğer markalara göre çok daha iyi bir hizmet ve servis anlayışı vardır, ayrıca ömür boyu bakım garantisi de mevcuttur.Bu cihazı öneririm:
Tulpar T5 V19.2 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Tulpar T5 V19.2 15,6" Gaming Laptop, Nvidia RTX 2060 ekran kartı ve Intel i7 - 10750H işlemcisi ile yaşam felsefenizde oyunlara yeni bir alan oluşturuyor!www.monsternotebook.com.tr
Ryzen 4800H'lı cihazları da bekleyebilirsiniz.
10K bütçeye alınıcak makine çoğu tasarım programlarını rahatlıkla kaldırır zatenÖncelikle birşey önermeden önce, hangi tasarım programı ?
Tasarım programları ve gereksinimleri farklıdır.
Düzgün tavsiye için, düzgün gereksinim bilgisi gerekli
dedğiniz doğru buna lafım yok ama benim demeye çalıştığım şey sağlam bir işlemci sağlam bir grafik kartı 16 rem hayli hayli götürücek arkadaşı benim demeye çalıştığım şey bu size benim şuan kullandığım makinede 10. i5 var 16 rem le 4-5 programı aynı anda kullanabiliyorum bir sorun yaşamıyorum sizde dediğinizde haklısınız.Yazılım var yazılım var arkadaşım. Örnek verecek olursak; Bir cad cam yazılımı içine koyabildiğin ram kadar part data açmayı destekler, işlemci yetmediğinde gpu'dan faydalanır. İçerisine konulacak ecc 64 / 128 gb ram'i geçtim, bir quadro grafik kartı senin 10k bütçeni siler süpürür.
Neyse tasarımcısınız sanırım, tavsiyeyi siz verin arkadaşa.
Revit sketchup archicad lumion 3dsmax autocadYazılım var yazılım var arkadaşım. Örnek verecek olursak; Bir cad cam yazılımı içine koyabildiğin ram kadar part data açmayı destekler, işlemci yetmediğinde gpu'dan faydalanır. İçerisine konulacak ecc 64 / 128 gb ram'i geçtim, bir quadro grafik kartı senin 10k bütçeni siler süpürür.
Neyse tasarımcısınız sanırım, tavsiyeyi siz verin arkadaşa.
Macbook air full donanim versiyonunu alabilirsinMerhabalar, bütçem max 10k
İstedigim başlica özellikler 16gb ram 512gb ssd ve i7 olması bu özelliklerde max 10k civarında hangi leptopları önerirsiniz 10.nesil veya 9.nesil bakıyorum mimarlık için
AutoCAD 2021
|
Autodesk
|
Recommended hardware for Archicad
|
Recommended hardware for Sketch upçuğun
|
Bunu kpyalaması zor geldi. Revit içinde linkten gerekli donanım gereksinimlerine kendin bakıver System requirements for Revit 2020 products | Revit 2020 | Autodesk Knowledge NetworkReady to get started? Download a free trial Buy now Revit 2020: Minimum: Entry-Level Configuration Value: Balanced price and performance Performance: Large, complex models Revit Cloud Worksharing Revit LT™ 2020 Revit Server 2020 Citrix®: Recommended-Level Configuration VMware®: Recommended-Level...
knowledge.autodesk.com
|