Tarkan'ı İplemeyen Güzel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Be5tE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5

247942315.jpg

Manken ve oyuncu Hande Subaşı'nın, kliplerinde rol verdiği güzelleri şöhrete kavuşturmasıyla tanınan ünlü şarkıcıyı reddettiği ortaya çıktı. Bunun üzerine Tarkan başka bir Türk kızı üzerinde durmadan, yabancı bir mankene rol verdi. Ünlü şarkıcının "Metamorfoz" albümünde yer alan "Arada Bir" adlı parçaya çekilen klipte, sanatçıya Rumen manken Anda eşlik etti. Söz ve müziği Tarkan'a, düzenlemesi Ozan Çolakoğlu'na ait parçanın klibinin yönetmeliğini ise Metin Arolat yaptı.

'BAŞKA İŞİM VAR'

Ancak Metin Arolat, klipte aslında Tarkan'ın Hande Subaşı'yı oynatmak istediğini söyledi. Arolat "Aslında biz Hande'ye teklif götürdük. Gerçekten çok güzel bir kız. Ama kendisi kabul etmedi. Gerekçe olarak da aynı dönemde başka işler için sözleşme yaptığını söyledi" dedi.

5.gif
Kaynak
5.gif

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
hande subaşı da fena hatun haaa... (A) :P :$

TeArS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yazayım dedim tarkan türkiyede gereğinden fazla büyütülmüş sadece ilk 2 albümü güzel olan biri benim gözümde o bile diyodur ulan ne büyütüldüm be yok popstar yok daha neler

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
TeArS dedi ki:
Yazayım dedim tarkan türkiyede gereğinden fazla büyütülmüş sadece ilk 2 albümü güzel olan biri benim gözümde o bile diyodur ulan ne büyütüldüm be yok popstar yok daha neler

aynen.

Doğru söz alkışlanır

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ben şu rumen mankeni roman sandım. :D Diyorum Allah'ın romanını klipte ne yapacak. :D :D

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
Tarkan'ı İplemeyen Güzel demiyelim o halde, işini profesyonelce yapan bayan yakıştırması daha doğru. çünkü; aynı dönemde başka işler için sözleşme yaptığını söylemiş kendisi. olayı çarpıtmak için ellerinden geleni yapıyorlar işte...