Tarkan dan "Ermenilerden özür" açıklaması

Dervisan

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Tarkan'dan Ermenilerden özür kampanyasına açıklama

32718.jpg

Ermenilerden özür kampanyası başaldı. Herkesin dikkatini orada imzası bulunan bir isim çekti. O da Tarkan Tevetoğlu ismiydi...

İşte bu imzaya herkes şoke olmuş birbir manşetlere taşınmıştı. Ermenilerden özür kampanyasında imzası bulunan Tarkan Tevetoğlu konuyla ilgili kendi sitesinde şu açıklamaya yer vererek, haberleri yalanladı...

- Bildiğiniz gibi Avrupa Turnem için bir süredir Yurt dışındaydım. Adımın, bir internet sitesinde yer alan listeye dahil edilmiş olduğunu, bende herkes gibi konu gündeme geldiğinde öğrendim..

Bu durum benim isteğim ve iradem dışında gerçekleşmiş olup, böyle bir gelişmeden haberim yoktur.

http://www.gazeteciler.com/news_detail.php?id=148871

mesaj sayımdan dolayı haberler bölümüne açamıyorum

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Millet bu ermenilerden özür kampanyasını dalga konusuna alıcaz diye adamlara rayting yaptırmaktan baska bisey yapmıyorlar...100 imza varsa 40'ı reyting yada baska bisey için baskası adına atılan imzalardır...

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sıkmaya başladı bu olay ya..
Türkiye de yaşayan Ermeniler bile bu kampanyanın derin muhabbetler sonucu bu aşamaya geldiğini söylüyor artık.
Bu kampanyayı başlatanlar kuş ve p.şt beyinlilerle aynı Ay-Yıldız altında yaşadığım için utanıyorum..
Nerede Ermeni çetelerinin katlettiği masum insanların hakkı?
Nerede Asala denen Ermeni çetelerinin katlettiği Türk insanlarının, diplomatlarının adları, hakları?
Uyutuluyoruz, koynumuzda beslenen yılanların kanımıza bıraktığı morfinle uyutuluyoruz..

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Eski Tarih Kurum Başkanı Profesör Yusuf Halaçoğlu.

nun adıda var listede.

ama adamın haberi yokmuş..

"bak onlar bile var" diyerek insanları etkilemeye çalışıyorlar..

Dervisan

Asistan
Reaksiyon puanı
2
hatta listeye polat alemdar da imza atmışmış :D

necati şaşmazın da adı varmış.

bakınız

neco tabii ki yalanlamış

suyu çıktı gerçekliğini kaybetti bu özür kampanyası he heee..

Bagcivan

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Tarkan sadece diyor ki
"Bu durum benim isteğim ve iradem dışında gerçekleşmiş olup, böyle bir gelişmeden haberim yoktur." yani bilgilendiriyor peki şunu niye demiyor gerçek olsa bile özür dilemezdim

ademaktekin

Profesör
Reaksiyon puanı
1
evet ya çok basit bi olay bu. bende yazim ünlü birinin ismini imzala diyim gitsin. konu farklı yerlere çekiliyo neyse...

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
adamlar böyle yaparak bizlerin kafalarını karıştırıolar işte :angry:

Heyy gençlik sakın inanma BUnlara :razz::razz: