• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Tarihi Eserlik Konular

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Merhaba , son zamanlarda etrafta dolaşmaya başlayan 3-4 yıllık hortlatılmış konular var. Acaba neden tarihi eserlik konular kilitlenmiyor ?
Örneğin 1 yıllık konular kilitlense (istisnalar haricinde) forumda hem kirlilik olmaz hemde aramalar kolatlaşır.

Benim okumadıklarım çıkıyo arada bahane ile okuyorum :) Bence sıkıntı yaratacak bir şey değil :)

Hortlayan diye bahsettiğin konuların geneli Komik Resim Video Yazı bölümlerinden gelir.

Bence bunların kilitlenmesini gerektiricek bir şey yok. Video 3 yıl geçtikten sonra da video'dur Resim 5 yıl geçtikten sonra da resimdir.

Ama bahsettiğin olay milleti yanlış yönelticek Gündem konusunda belki kullanılabilir belki

hortlattiim konularin cogu paylasmak istedigim konu icin arama yapiyorum eger varsa yorum yapiyorum boyle cikiyor.Bazilari da begendiklerim tekrardan gulmek iyidir

Bahsedildiği gibi eğlence amaçlı olduğunda bir sıkıntı yok.
Eğer sıkıntı yaratacak konular yeniden gündeme getirilirse
report.gif
düğmesi ile bize bildirdiğinizde gerekeni yaparız.

bence bi zararı yok:) arada hortlatılıyo güzel oluyo:D

Demekki benim düşüncem yanlış :) Belkide forum mantığını hala kabullenmemişimdir. Konuları hortlatmaya devam o zaman :devil2:

Bazen cevap yazacak oluyorum, bi bakıyorum ki konu 2007 de açılmış :D :D

Kapatıyorum hemen :P

sıkıntı yok bence
eski konular kapatılacaksa tekrar konuları niye kitliyoruzki ozmn :)

Bence silinsin gitsin.Belkide foruma yük oluyorlardır.Zaten forum yavaşlamaya başladı yine.

Eski konular güncelliğini kaybetmişse olabilir. Kilitlenmeyecek değerde ki konular daha ağırlıkta.

Bence sorun yok hortlayanlar eglencelik konular oluyor genelde kimse 5 sene onceki mac icin veye gundem olayi icin yorum yazmaz zaten hem kilitlense o paylasimi bugun yapmak istense tekrarlanmis olacak ve birlestirilecek yeni okuyanlar yorum yazamiyacak iyi boyle

Forum şu an için gayet iyi ben dün ve bugün için herhangi bir sıkıntı göremedim. :wink:

Forumdan kastettiğim aslında anasayfa. Forumda Son Başlıklar kısmına tıklayınca bazı zamanlar hemen açılıyor bazı zamanlarda da 5-10 sn sürüyor sayfanın açılması. Aynı sayfayı 3-4 kere kapat-aç yapıyorum anca açılıyor :)