- Reaksiyon puanı
- 595
Error:404 Not Found.Ödev nerede
Tühh tam öğretmenlik damarım tutmuştu ayrıntılı bakacaktım ???Error:404 Not Found.
NOT: Yazılar normalde böyle değil, daha güzel ve net.Selam arkadaşlar ben bugün hoca' nın verdiği performans ödevini yaptım. Bu performans ödevini severek yaptım. Sizce nasıl olmuş ?
Ekli dosyayı görüntüle 130926Ekli dosyayı görüntüle 130927
Linkini de atıyorum: https://www.canva.com/tr_tr/Sunumu tasarladığını programı değiştir daha farklı tasarımlar yap. Sana bu tür sunumlar için canva.com sitesini öneriyorum. Hem aynı site üzerinden sunum da yapabilirsin. İstersen PowerPoint dosyası olarak dışarı cikartabilirsin. İstersen bütün sayfaları PNG olarak veya video olarak da çıkartabilirsin. Ayrıca bir sürü şablon ve boyut da var.
Biliyorum canvayı hoca word zorunlu yaptığı için word yaptım kapak fotografı aslında klasık olmuş.Sunumu tasarladığını programı değiştir daha farklı tasarımlar yap. Sana bu tür sunumlar için canva.com sitesini öneriyorum. Hem aynı site üzerinden sunum da yapabilirsin. İstersen PowerPoint dosyası olarak dışarı cikartabilirsin. İstersen bütün sayfaları PNG olarak veya video olarak da çıkartabilirsin. Ayrıca bir sürü şablon ve boyut da var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Linkini de atıyorum: https://www.canva.com/tr_tr/
nasıl yani ?Kağıda oc lazım.
100 üzerinden ???Açıkçası ben beğenmedim.
Word üzerinden sunum yapmak çok mantıksız. Dediğin gibi klasik olmuş. Word şablonlar konusunda pek ileri bir program değil.Biliyorum canvayı hoca word zorunlu yaptığı için word yaptım kapak fotografı aslında klasık olmuş.
En fazla 1 sayfa dediği için bende 1 sayfayı geçmemeye baktım. Normalde yazacak çok şey var.Kalanı nerede ?
Tekrar ağaç mı oldu ?
aynen ?Word üzerinden sunum yapmak çok mantıksız. Dediğin gibi klasik olmuş. Word şablonlar konusunda pek ileri bir program değil.
Hocam 1 sayfa ödev var en az 15 sayfa olmalinasıl yani ?
Ne hoca en fazla 1 sayfa mı dedi ?En fazla 1 sayfa dediği için bende 1 sayfayı geçmemeye baktım. Normalde yazacak çok şey var.
aynen ?
Ne hoca en fazla 1 sayfa mı dedi ?En fazla 1 sayfa dediği için bende 1 sayfayı geçmemeye baktım. Normalde yazacak çok şey var.
aynen ?
aynen ?
Canvadan sayfayı yapıp resmini de word e koyabilirdin aslında.En fazla 1 sayfa dediği için bende 1 sayfayı geçmemeye baktım. Normalde yazacak çok şey var.
aynen ?
Tövbe de. ?Hocam 1 sayfa ödev var en az 15 sayfa olmali
Ne hoca en fazla 1 sayfa mı dedi ?
Nerde oturoyrsunuz artık o hocaya tapıyorum
Bence fark edilirdiCanvadan sayfayı yapıp resmini de word e koyabilirdin aslında.
Bembeyaz olmuş içeriğine bakmadım.
Hocayla tanışmak istiyorum.Tövbe de. ?
Hoca en fazla 1 sayfa olsun dedi. Bende öyle yaptım.
Word üzerinden de sayfa arka planı, yazı tipleri, renklendirmeler vs. güzel olur o zaman.Bence fark edilirdi
Aslında çok uğraşmadım. Bazıları ise sadece yazıp göndermiş ?Word üzerinden de sayfa arka planı, yazı tipleri, renklendirmeler vs. güzel olur o zaman.
Merak etme hocaya göndermeden önce yazım kuralları düzenledimYazım kurallarına dikkat et. Biraz hata var.
0 verirse şaşırma. 1 sayfalık Proje ödevi nedir?Selam arkadaşlar ben bugün hoca' nın verdiği performans ödevini yaptım. Bu performans ödevini severek yaptım. Sizce nasıl olmuş ?
Ekli dosyayı görüntüle 130926Ekli dosyayı görüntüle 130927
0 verirse kızarım. Nedeni ise: Eğer minumum 1 sayfa dese ben 10 sayfalık hazırlayıp atarım.0 verirse şaşırma. 1 sayfalık Proje ödevi nedir?
Bu arada bu proje ödevi değil. Proje ödevleri daha uzun oluyor. Bu performans ödevi.0 verirse şaşırma. 1 sayfalık Proje ödevi nedir?
Aynı fikirdeyim.Sadece 2 sayfa mı var ? Hint medeniyeti hakkında hiçbir şey yok. Dinleri ve nerede kurulduğu yazılmış sadece. Ben olsam bu kadar az gayrete 40 veririm onda senin güzel hatrın için. İnternetten kopyala yapıştır yapılıp yarım bırakılmış gibi duruyor.
Dediğin doğru ama ben ayrıntıya girsem işin içinden çıkamam.Sadece 2 sayfa mı var ? Hint medeniyeti hakkında hiçbir şey yok. Dinleri ve nerede kurulduğu yazılmış sadece. Ben olsam bu kadar az gayrete 40 veririm onda senin güzel hatrın için. İnternetten kopyala yapıştır yapılıp yarım bırakılmış gibi duruyor.
Kaçıncı sınıfsın ?Dediğin doğru ama ben ayrıntıya girsem işin içinden çıkamam.
Bu arada hocaya daha göndermedim. Acaba biraz daha mı düzenlesem fln ?
9. sınıfımKaçıncı sınıfsın ?