Tarih Konuları

cesurtarih

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ne zamandır Tarihle alakalı bir alan adı arıyordum. Nihayet Google da tarih adına aranan en yüksek kelime Tarih Konulaı idi. Google da yaklaşık 13.000.000 defa aranmıştı bende hemen www.tarihkonulari.com lan adını aldım.

Kendi çabamla bir tarih sitesi yaptım umarım beğenirsiniz.

Sitede:
  • ÖSS ve KPSS Tarih Ders Notları var.
  • Tarih Video Konu Anlatım ve Foto Galaride eksiklikler çok ama ders notları tamdır.
  • Osmanlı Tarihine ait detaylı bilgilerde içermektedir.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Güzel görünüyor hayırlı olsun. Aklımızda kalsın belki işimize yarar.

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Yakınçağ tarihi yüksek lisans mezunuyum sanırım profesyonel bir eleştiriye ihtiyacın var. domain ismini çok güzel bulmuşşsun aferim. ama site ismin içeriğinle uyumsuz. ayrıca bu ders notlarını kopyala yapıştır yaptın sanrım. Birçok hata vardır onlarda. içeriği inceledin mi? Biraz daha bilinmeyen tarihe yönel. daha ilginç konulara yer ver arada bilimsel makaleler yayınla. Pdf formatında birçok tarihsel makale bulabilirsin. makalelelrin köşe yazarları tarafından değil bilim tarihçileri tarafından yazılmasına dikkat et.

başarılar

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Güzel görünüyor hayırlı olsun. Aklımızda kalsın belki işimize yarar.
Bu şekilde işine yaramaz arkadaşım, ama biraz sosyalleşirsen biraz nerden geldim nereye gidicem diye merak edersen, herkes ciddi ciddi konuşurken ortada canı sıkılan bi tip olmak istemiyorsan, boş insan izlenimi vermek istemiyorsan işine yaramaz elbet
Ha eğer OSS ve KPSS tarihinden bahsediyorsan beş para etmez haklısın

bayrak01

Doçent
Reaksiyon puanı
2
evt alakasız olmus bıde foto lara tıklayınca wındows live de gostermen ne alaka sıteden çı karıp baska yere gonderıyosun ınsanları duzen çok kotu

cesurtarih

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yakınçağ tarihi yüksek lisans mezunuyum sanırım profesyonel bir eleştiriye ihtiyacın var. domain ismini çok güzel bulmuşşsun aferim. ama site ismin içeriğinle uyumsuz. ayrıca bu ders notlarını kopyala yapıştır yaptın sanrım. Birçok hata vardır onlarda. içeriği inceledin mi? Biraz daha bilinmeyen tarihe yönel. daha ilginç konulara yer ver arada bilimsel makaleler yayınla. Pdf formatında birçok tarihsel makale bulabilirsin. makalelelrin köşe yazarları tarafından değil bilim tarihçileri tarafından yazılmasına dikkat et.

başarılar

Kardeş Özel Eğitim kurumlarında 3 yıl öğretmenlik yaptım ve yapıyorum evet eksikleri çooook ama özellikle öss ders notları menü sıralamasın göre tamdır hatta osmanlı kültür ve medeniyet gereginden fazla detaylıdır.

alıntı yaptığım doğru ama %80 kendi ders notlarımdır.
yinede eleştirin için teşekkürler

Tekrar ediyorum özellikle öss ders Konuları tamdır. Açıp bakabilirsiniz.