Tarife Değişikliği

dauntless

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben şuan 24 ay taahhütlü Net4 Başlangıç Paketi kullanıyorum. Taahhüt süresi bugun doluyor ve ben tarifemi Netlimitsiz yapmak istiyorum.
Ama ben bu ay kotayı fazla aştım. Fatura max 87 gelecek. Eğerki sınırsız yaparsam bu ay 59 liramı öderim. Yoksa 59+87 mi öderim. Bunu öğrenmek istedim.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
geçen ay ki faturayı ödersiniz 87 tl yi
yeni tarife ile de gelecek ay 59 tl ödersiniz.
yani ikisi de ödenecek :) ttnet affetmez.

dauntless

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bazı yerlerde gördüm. İkisinide aynı ay içinde ödettiriyorlarmış sanırım. O durum olur mu diye söyledim.

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Sözleşmeni yenileme Superonline ADSL'e geç altı ay indirimli kullan. Tabi TTnet bunu duyıcan 12 ay indirimli kullanım teklif edecek sana. Çakal olun biraz :D

dauntless

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Netlimitsize geçecem ama bazı arkadaşlar tarifeyi aya sonu değiştir yoksa hem eski tarifenin hem de yeni tarifenin ücretini verirsin aynı ay içinde diyor.

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Netlimitsize geçecem ama bazı arkadaşlar tarifeyi aya sonu değiştir yoksa hem eski tarifenin hem de yeni tarifenin ücretini verirsin aynı ay içinde diyor.

Sözleşmen bitmeden bile tarife değişimine gidersen eski sözleşmenin bir hükmü kalmaz ve yeni sözleşme işleme girer hemen.

dauntless

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki ben tarifeyi online işlem merkezinden değiştirecem fakat 12 ay indirimli netlimitsizi bulamadım. Acaba bu kampanya sadece ttnete yeni geçenler için mi?

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Peki ben tarifeyi online işlem merkezinden değiştirecem fakat 12 ay indirimli netlimitsizi bulamadım. Acaba bu kampanya sadece ttnete yeni geçenler için mi?

Yok hocam onu misal dedim. TTNET'i ara ve sözleşme yenilemek istediğini söyle ama yeni sözleşme için indirim de iste. Yok derlerse sanmam ama o zaman iptal ediyorum de. Superonline'a geçer 6 ay Netlimitsiz paketini 10 tl den alırsın. Yeni modemde verirler.