Tarife değişikliği

optiimiist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1mbps/limitsiz kullanıcısıyım, yaklaşık 20 gün önce ttnet den bir yetkili tarafından arandım ve netlimitsiz tarifesine ekstra ücret ödemeden geçtiğim söylendi, bu süre içinde hattımı dondurmuştum hattı tekrar açtığımda herhangi bir değişiklik yapılmadığını gördüm konuyla ilgili 4440375 i arayarak şikayetimi bildirdim fakat geri dönüş olmadı. ayrıca faturamda tivibu ücreti var bu bütün kullanıcılardan alınıyor mu ben böyle bir bavuru yapmadım?

NowSeeding

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum nolur nolmaz sen yine de bildiğini yap.Kullandığın tarifeye geri dönüş için gereken ne ise yapman senin yararına.Çünkü ttnet veya diğer kurumlar eninde sonunda senden mutlaka bir şeyler koparır kimse hayrına böyle tarife geçişini yapmaz farkında olmadan bilmem ne vergisi bilmem ne şusu busu şeklinden senden paranı keserler.Yine araştırmanı yap ve ona göre hareket et bunlara güven olmaz.Daha önce bir arkadaşımın başı ağrıdı ondan biliyorum..

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
bana da tarife değişimi ücretsiz dediler ama 8 lira tarife değişim ücreti almışlar ayrıca TTnet M.H. değil M.O.M. kullanıyor yani Müşteri Oyalama Merkezi çünkü tek yaptıkları laf yetiştirmek ve oyalamak daha bir hizmet alabilmişliğimiz yo :hammer: : :cursing:

patenaj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tekrar mşteri hizmetlerini arayıp detaylı bir şekilde konuş bence