Tarayıcımda Sorun mu Var?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
ya arkadaşlar bende de bır sorun var..bu sıte dahıl bırçok sıtede lınklere tıkladığımda açılmıyor.ayrıca choreme ıle gırınce konu başlıklarına tıkladığımda bu seferde konunun içerığı gözukmuyor.ama firefox ıle gırınce sorun yok.yalnızfirefoxda da bazen lınklere tıkladığımda açılmıyor ,kopyala yapıştır yapmak zorunda kalıyorum.choremeyı tekrar kaldırıp kurmak sıtıyorum.fakat sık kulanılanlar sılıneceğınden bır daha lınklerı tek tek gırıp kaydetmek zor gelıyor.yardım edermısınız?

not: sorunumla alakalı bır başlık koymada zorlandım. moderatörler uygun başlıkla değiştırebılır

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
bende de sorun var, sanırım internette genel olarak bir yavaşlama söz konusu.. Videolarda izlenmio takılıo..

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
bende de sorun var, sanırım internette genel olarak bir yavaşlama söz konusu.. Videolarda izlenmio takılıo..
bende yavaşlama falan yok.bende vıdeolarda takılma youtubede her zaman oluyordu
ayrıca şunude ekleyım choreme ıle sıtelere gırdığımde bazen yazılar karışıyordu.yanı bır kelımenın uzerınde başka kelıme gözukuyor.ne yazdığı anlaşılmıyor

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Dert etme bazen bende yanıtla aç falan dediğimde ara çubuğu açılıyor.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
chrome kullanıyorum bahsettiğiniz sorunların hiçbiri bende yok. ayrıca chrome da senkronizasyon kullanırsanız sık kullanılanlarınız(sanırım yer imlerini kastediyorsunuz), sifreleriniz, eklentileriniz vs vs vs hiçbirseyiniz silinmez.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
chrome kullanıyorum bahsettiğiniz sorunların hiçbiri bende yok. ayrıca chrome da senkronizasyon kullanırsanız sık kullanılanlarınız(sanırım yer imlerini kastediyorsunuz), sifreleriniz, eklentileriniz vs vs vs hiçbirseyiniz silinmez.

pardon senkronizasyon hakkında bılgıverebılırmısınız?nasıl kulanılır?amacım şifrelerden zıyade yer ımlerındekı adreslerın sılınmemesı.choremeyı unınstaller programıyla tamamen kaldırıp tekrar kurmak ıstıyorum

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
önce bi GMAİL hesabınız olması lazım yoksa gmail hesabı alın. Sonrası aşağıdaki resimlerdeki gibi.

NgYHv.png

DO02K.png

6Go4g.png

8nUlI.png

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
aykutyenihan açıklamaların teşekkürler

arkadaşlar ıe de denedım.ama herhangı sorunla karşılaşmadım
son sürüm kullanmadığmdan olabılır düşüncesıyle firefoxa baktım en son surum olarak 4. kullanıyormuşum.yanı sürümde soorun yok.choremenın de süürmünü anlamadım ama galıba ya 9 yada 10 olanını kullanıyorum

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Son zamanlarda iyice cozuttu bu tarayıcıların hepsi güncellendikçe sorn azalacağına artıyor sanki

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
firefox da eklentılerı aktıfleştırdım.fakat bu seferde forumlardakı lınklere tıkladığımdayanıt vermıyor yanı bağlantı sayfası açılmıyor.choremede durum aynı.bunda eklentılerın nasıl aktıfleştığını bılmıyorum.bılgısı olan varmı?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
arkadaşlar fırefoxa java eklentısını yükledım şuan firefoxda sorun gözukmuyor.ama choreme de hala sorunu düzeltemedım.benım gıbı aynı sorunla karşılaşan yokmu?choreme de daha önce olmayan bu sorun şimdı nasıl bende hasıl oldu?

atakan16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun kafamı karıştırdı fakat antivirüs,eklentileri kontrol etmeni öneririm.Neden diye soracak olursanız,benim de başıma öyle kanser eden sorunlar gelmişti,mesela tarayıcılarda Ctrl+Enter kombinasyonunu kullanamıyordum alışkanlık haliyle direkt google yazıp google.com oluyor ya..Eklentilere vs. baktım AVG nin safe search eklentisi yüzünden yapamıyordum linklere tıklayınca açmıyordu doğrudan adres satırına yapıştırıp açıyordum.. :)