Tarayıcıma başka sitelerden virüs gönderiliyor.

kkk0101

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler chrome da son 1 2 aydır reklam çıkıp duruyordu bende doğal olarak direk uzantılara gidip orada yüklü olan uzantı var mı diye kontrol ediyordum arada sırada yüklemediğim uzantılar çıkıyordu karşıma onları siliyordum ama gene bu reklamlar çıkıyordu karşıma en sonunda bir virüs programı kurmayı tercih ettim pc kasıyor diye yüklemiyordum.Tam pc taraması yaptırdım 4 tane virüs buldu user\Administrator\AppData\Local\Temp klasörünün içerisinde bunları sildim. c diskimin içerisindeki program dosyaları klasörüne baktığımda ise hiç yüklemediğim program klasörleri gördüm içersinde ise bir .dat dosyası ve 1 tane .exe dosyası vardı bu klasörlerin hepsini sildim ama
IObit Uninstaller bakınca bu programlar hala gözüküyordu sonra regeditte buldum bu programları hepsini sildim. Gene program dosyaları klasöründe kendi kendine program klasörü oluşturuyor anlamadım neden oluşturuyor. Şimdi ise google chrome açık iken antivirüs programımda 5 6 7 dk aralıklarla şu uyarı yı verip duruyor.Ekli dosyayı görüntüle 11709 Bu nasıl bir virüstür anlamadım rica etsem bir yardımcı olabilir misiniz ? Teşekkürler.